Silivri Facebook
banner88

Tüm Müdürlükler Birbirini İkame Edecek...

 IŞIKLAR: “HİZMET ANLAYIŞIMIZ; SOSYAL BELEDİYECİLİK”
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, her yıl düzenli olarak yaptığı Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısını geçtiğimiz haftasonu belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve sorumlularıyla birlikte gerçekleştirdi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediyesi birim müdürleri ve bölüm sorumlularıyla 2016 yılında yapılacak çalışmaları değerlendiren bir toplantı gerçekleştirdi. Kumburgaz Marin Princess Hotel’de gerçekleşen, Stratejik Plan, Kalite Yönetim Sistemi, İç Kontrol Sistemi, Sosyal Projeler ve Yıllık Etkinlik Takvimi hakkında sunumların yapıldığı toplantıya, Belediye Başkan Yardımcıları Emine Tarin, Bora Balcıoğlu, Hasan Solak, Ayhan Otlatıcı ve Mehmet Has da katıldı.

“TÜM MÜDÜRLÜKLER BİRBİRİNİ İKAME EDECEK”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, toplantıda yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bölgemizin önceliklerini, şehrimizin güçlü ve zayıf yönlerini, avantajları ve dezavantajlarını doğru tanımlamamız gerekir. Belediyenin görevi bölgenin ekonomik ve sosyal gelişmesini sağlamaktır. Bölge özelliğine göre şekillenmesi gerektiğini kanun da söylüyor. Belediyecilik işi mühendislik işi değildir! Mühendislik işleri zaten yapması gerek asli görevidir. Merkezinde sosyal belediyecilik olmalı. Bizim yönetim anlayışımız bu! Mimari yapısı, sokağa, kültüre, eğitime bakışımızla yaşam biçimini çağdaş, modern, kimseyi farklılaştırmayan, kimlik yaratan ve tarihindeki bağını koparmayan bir şehir… Doğum, okula başlaması, sağlıklı beslenme ve sağlıklı bir eğitim, kemik yapısının ölçümü, işi, evliliği, yatağına aç girmemesi, iş gücüne katılırken sertifikalı hale getirmeyi sağlıyoruz. Vatandaş memnuniyeti birinci önceliğimiz. Bu çalışmaları yaparken birbirimizle iletişim halinde olacağız. Tüm müdürlükler eşittir. Her müdürlük birbirini ikame eden ve eksiklerini tamamlayacak şekilde hizmet edecek. Bu benim görevim değil diye düşünmeden, her konuda çözüm üreterek, güler yüzlü hizmet vereceğiz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol