Silivri Facebook
banner88

Çocuğunuzu Yanınızdan Ayırmayın! Cihangir Davutoğlu

Çocuğunuzu Yanınızdan Ayırmayın! Cihangir Davutoğlu

Son zamanlarda artan çocuğa ve kadına şiddet, istismar ve tecavüz toplumda büyük infiale neden oluyor…

Adana’da 4 yaşındaki çocuğa düğünde Sedat Keser isimli 20 yaşındaki cani tecavüz etti. Vatandaşlar evini taşlayıp yaktı. Ardından Antalya Manavgat’ta iddiaya göre kanser hastası olan eşinin tedavisi sırasında 4,5 yaşındaki öz kızına 1,5 yıl boyunca istismar etti.

Çocuklara yapılan cinsel istismar için vatandaşlar idam istediler. Bu çok haklı talepleri için meclisin harekete geçmesi gerekir.

Çocuklara cinsel istismarda bulunan kişiler pedofili hastalarıdır. Bu hastalığın tedavisi yoktur. Bu hastalar en yakınınızda olabilir, bir restoranın garsonu, aile içinde, komşu, yaşadığınız mahalle gibi her yerde olabilirler. Yaşanan olayların çok azı ortaya çıkmakta pek çoğu ortaya çıkmamaktadır. Bu hastalar kız veya erkek çocuk ayırt etmez.

Yıllar önce Bursa yolu üzerinde bir restoranda garsonun arka tarafa götürdüğü kız çocuğunu cinsel istismardan sonra öldürdüğü ortaya çıkmıştı.

Anne ve babalara tavsiyem, çocuklarınızı gözünüzün önünden ayırmayın. Çocuğunuzu sevmek isteyen bir erkek kim olursa olsun müsaade etmeyin. Kimin ne olduğunu bilemezsiniz.

Cihangir DAVUTOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol