Silivri Facebook
banner88

Denizbank Açıldı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Denizbank Operasyon Yöneticisi Feyyaz Çetinkaya, 4 yıldır mesleğine devam ettiğini belirterek “1972 Silivri doğumluyum. Silivri’ de doğdum ve büyüdüm. Liseyi bitirdikten sonra Türk Ticaret Bankasın’da bankacılık hayatıma başladım. 4 sene ara verdikten sonra Deniz Bank’ta 4 aydır mesleğime devam etmekteyim.
 
Türkiye genelinde kaç şubemizin ve personelimizin bulunduğu hakkında net rakamlar bilinmiyor. Çünkü hemen hemen her gün yeni şubelerimiz açılmaktadır. Geçen yılın Haziran ayı rakamlarına göre şube sayımız 303 ama şu an 400 şubeyi geçti. Haziran ayı rakamlarına göre konuşursak çalışan sayımız ise 7024. Silivri şubemizin personel sayısı 10 kişidir. Şube ve çalışan eleman sayılarımız 6 ay da bir açıklanmaktadır.
 
Bizim bankacılık misyonumuza gelince, internet bankacılığı, bireysel bankacılık ve işletme anlamında toplumun her kesimine hitap edebilmektir. Mesela, ‘Sms Kredi’ sitemimiz bulunmaktadır. Cep telefonunuzdan bilgilerinizi giriyorsunuz. Sms olarak onay bilgisi geliyor ve gelip bankamızdan kredinizi alıyorsunuz. Tabi ki bu sistem için doğru bilgiler vermeniz gerekiyor. Bugüne kadar onaylanan birçok kişiye kefilsiz de olmak üzere kredi verdik” dedi.
 
Denizbank Bireysel İşletmecisi Oya Bekler ise kampanyalar hakkında bilgiler verdi. Bekler “Bordrolu çalışanlar için maksimum 12 ay vadeli olmak üzere kefilsiz ve teminatsız 6.000 YTL kadar kredi verebiliyoruz. Ayrıca maaşınızın 10 katı kadar 1.74 faiz oranıyla 60 aya kadar vade ve 6 ay erteleme imkânı ile kredi verebilmekteyiz.
 
Konut, taşıt ve finansman kredilerimizde mevcuttur. Bonus kart ile anlaşmamız bulunmaktadır. Kredi kartı başvuruları ile nüfus cüzdanı fotokopileri yeterlidir. Ssk ve bağ kurdan inceleyip kredi kartı başvurularını onaylayabiliyoruz” dedi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol