Silivri Facebook
banner88

Osman Umuç, Mutlu Bozoğlu Sesinizi Duyduk Memnun Olduk…

Osman Umuç, Mutlu Bozoğlu Sesinizi Duyduk Memnun Olduk…

Hemen hemen her meclis toplantısında Özcan Işıklar, AK Parti Gurup Başkanı Rıfat Kutlu ne zaman söz alsa devamlı sözünü kesiyor, Kendi düşüncelerini lanse etmeye çalışıyor…

Rıfat Kutlu, özelikle parti disiplini, naifliği, edepli olması ve dürüstlüğüyle cevap vermek istiyor, Işıklar inatla sözünü kesiyor. Konuşturmuyor, konuşturmuyor, konuşturmuyor.

Dediğimiz gibi Rıfat Kutlu izin vermezse AK Parti Meclis Üyeleri, itiraz edemiyor, gergin ortamlarda bile yüksek sesle konuşamıyor.

Ses tonlarını bile unuttuğumuz birçok meclis üyesi var. Gerçi Mutlu Bozoğlu zaman zaman katkı sağlıyor.

Rıfat Kutlu bugün mazereti olduğundan mecliste yoktu…

Demogojik konuşma ustası Özcan Işıklar, bu suskunlukları “nasıl da konuştum, cevap bile veremiyorlar” diye yorumluyor…

Konuşturmuyorsun ki kardeşim insanları!

Bugünkü meclis toplantısında Silivri’deki asansörlerin bakımlarının yapımı için KBM isimli firmaya yetki verilmesi sırasında Osman Umuç, “Silivri’de niye bir asansör firmasına bu işi yaptırmıyoruz?” Diye sordu.

Türkiye’de yetki alan 17 tane asansör firması var!!!

Mutlu Bozoğlu “mademki tek firmaya yetki veriyorsunuz Silivri’ye katkı sağlaması gerekir.” Dedi. Osman Umuç hazırlıklı geldiği için belediyenin %10 pay alacağını açıkladı.

Bunu söylemese Işıklar o konuya değinmeyecekti bile. Dedi ki; “ belediyeyi öyle bir yükten kurtarıyor ki, masraf yapmayacağız.”

Halbuki İstanbul’da Ümraniye Belediyesi 7-8 mühendis ile asansör bakım ünitesi kurdu. Kendi sınırları içinde asansör kontrollerini yaptığı gibi; Üsküdar Belediyesi ile anlaştı ve belediyenin büyük para kazanmasını sağladı.

Anlayış meselesi,

Vizyon meselesi,

Cesaret meselesi,

O da Işıklar’da yok! 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol