Silivri Facebook
banner88

Özcan Işıklar Güneşi Kapattı, Rüzgarı Kesti! Cihangir Davutoğlu...

Özcan Işıklar Güneşi Kapattı, Rüzgarı Kesti! Cihangir Davutoğlu...

Özcan Işıklar, Kiptaş 3. Etap için imza kampanyası düzenledi, Uğur Mumcu Meydanı’nda kampanyaya devam etti…

Görenler de “bravo başkan tarım arazilerine sahip çıkıyor, çok katlı binalara izin vermiyor.” Dediler. Ancak işin aslı öyle değil! Özcan Işıklar ne derse tersini yapıyor. Mecliste “çok katlı bina için ruhsat vermiyorum” diyor. Biraz araştırınca en az sekiz katlı binalar için izin verdiği ortaya çıkıyor.

Silivri’de yaşayan vatandaşlar, her yeri görmeye, ne oluyor diye bakmaya imkan bulamazlar. İşte! Burada basına büyük görev düşüyor. Halkı bilgilendirmek, doğruları yazmak asli görevimiz.

Bir kez daha hatırlatalım sık sık ne diyor Özcan Işıklar; “Osmanlı, Güneşimi kapatma, rüzgarımı kesme diyor. Biz de bunun için çok katlı bina yaptırmıyoruz.”

Yine doğruyu söylemiyor. Bu düşüncede olsa fotoğrafını yayınladığımız bölgede çok katlı binalara izin vermezdi… Yani işine nasıl gelirse öyle konuşuyor. Nasıl olsa araştıran yok! İtiraz eden Yok! Diye düşünüyor. Ancak basını unutuyor…

Bölgede iki katlı evler var. Önlerine 8 katlı binalar yapıldı. Arkaları tarım alanıydı ama 8 katlı binalar için imara açıldı…

O iki katlı evlere de 8 kat olarak imara açman lazım. Önlerindeki 8 katlı binalarla, Arkalarına yapılacak 8 katlı binalarla Güneşini kapatmayacak mısın? Rüzgarlarını kesmeyecek misin?

İşine gelince öyle!

İşine gelmeyince böyle!

Tam bir Özcan Işıklar klasiği,

Bir zamanlar kaleci Yaşar vardı. İngiltere’den 8 gol yemişti. O günden sonra at! At! Kalede Yaşar var! Sözü çok meşhur olmuştu.

Sen de at! At.

Yiyen varsa.

Sevgilerimle.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol