Silivri Facebook
banner88

Takı Mağazası Bayanların Hizmetinde
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Selahattin Öpçin’in küçük oğlu Cenk Öpçin, geçtiğimiz günlerde Selymbria isimli bir takı mağazası açtı.
 
Cuma günü yapılan açılış törenine; Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti İlçe Başkanı Halit Girgin, CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu ve oda yönetimi, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bekir Çakır, Silivri Spor Başkanı Turan Turan, Silivri eski Belediye Başkanı Selami Değirmenci, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda konuk katıldı.
 
Ürün çeşitliliği ve kalitesiyle fark yaratan Selymbria Takı Mağazası, açıldığı andan itibaren bayanların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Açılış kurdelesini kesen Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan “böyle genç kardeşlerimizin yeni iş yeri açmalarında da her türlü manevi desteği vermek istiyoruz. Her zaman yanlarındayız ve sonrasında da yanlarında olmak en büyük isteğimiz. Hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazançlar versin.” dedi.
 
Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, yoğun çalışma programı nedeniyle açılış töreni kalamadan mekandan ayrıldı.
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol