Silivri Facebook
banner88

''Kimse Yok Mu?'' Yardım Getirdi!
 
''Biz çalışmalarımızı yardımın geldiği yere değil, yardıma muhtaç kişilere yapıyoruz.” dedi.
 
Silivri Kaymakamlığı ve Silivri Belediyesi Başkanlığı’nca belirlenen kişilere, geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda kurban eti, kuru gıda ve çocuk bezi gibi yardımlarda bulunan Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, ihtiyaç sahibi birçok vatandaşı sevindirdi.

Kendilerine yapılan yardımlar sayesinde, bayramı huzurlu geçireceklerini söyleyen Silivrili ihtiyaç sahipleri, memnuniyetlerini dile getirdi.
 
Yardım filolarının Türkiye’nin çeşitli yerlerine ulaştırdıklarını söyleyen Kimse Yok mu yetkilileri, bu yardımların yurt içi ve yurt dışında toplanan nakit ve erzak yardımlarıyla karşılandığını söyledi.
 
Bu güne kadar derneğe Silivri’den hiçbir kişi ya da kurumun katkısı bulunmadığını söyleyen yetkililer, çalışmaların yardımın geldiği yere değil; yardıma muhtaç kişilere yapıldığını belirttiler.
 
Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yetkilileri “Gönlümüz istiyor ki; Silivri’nin önde gelen varlıklı kişi ve kurumları da bize ulaşsın ve bizlerde bu yardımları Silivri’de olduğu gibi ihtiyaç sahiplerine dağıtalım.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol