Silivri Facebook
banner88

Alibeyspor Sultantepespor'u Konuk Etti
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Alibeyspor iyi hazırlandığı Sultantepespor maçından beklenmedik bir skorla ayrıldı. Karşılaşmada Mehmet’in kaleciyle karşı karşıya kaldığı iki net pozisyonu değerlendirememesi sahada yankılanırken, 59. dakikada rakip takımdan Volkan’ın attığı golle 1-0 mağlup oldu.
 
Karşılaşmanın ilk devresinde her dakika atak olan Alibeyspor rakip savunmasını geçmeye çalıştı. Rakip savunmasını ataklarıyla geçen Alibeyspor Sultantepespor kalesinde pozisyon aradı. Karşılaşmada şanssız olan yeşilkırmızılılar Mehmet’in rakip kalede girdiği iki net pozisyonu değerlendirememesi temsilcimizi sarstı. Çeşitli ataklarla rakip kaleyi zorlasa da Alibeyspor ilk devreyi beraberlikle bitirdi.
 
İkinci devrede rakip takımın atakları da görünürken başa baş bir mücadele sergilendi. Karşı ataklarla gelen rakip takından 59. dakikada Volkan’dan eşitliği bozan gol geldi. Maçı bırakmayan Alibeyspor çeşitli girdiği pozisyonları da değerlendiremedi. Dakikalar ilerledikçe oyun sertleşmeye başladı fakat karşılaşmada skora yansıyacak bir olay gerçekleşmedi ve Alibeyspor kendi evinde 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol