Silivri Facebook
banner88

Amatör Dostu Rumeli Tv
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Yayın hayatına başladığı ilk günden beri bölgemizde olduğu gibi tüm Rumeliler tarafından ilgi ile izlenen Rumeli Tv. Amatör spora destek vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Silivri ve Çatalca Stadı Rumeli TV. Spor ekibini tam kadro ağırladı. Spor Program Yapımcısı ve yılların gazetecisi Erol Eftekin , her Perşembe ilgi ile izlenen  Mehmet Çelik ile Spor Penceresi adlı programın yapımcısı ve sunucu Mehmet Çelik, Mehmet Çelik’in asistanı Serdal Ünsal önce Silivri  Stadı’n da ki maçları görüntüleyip, bir çok futbol adamı ve futbolcu ile röportajlar yaptıktan sonra Çatalca Stadı’n da oynanan derbi maçı görüntülemek için Çatalca’ya hareket ettiler.
 
Silivri Stadı’da  4. grubun derbisi olan Akörenspor – Gazitepespor karşılaşması maçı sonrası Gazitepespor Kaptanı Tezcan ,  Akörenspor Kaptanı Ufuk,  Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakaş, Gözlemci Adem Serezli,  Kadıköyspor  Antrenörü Oğuz Çilingiroğlu, Yeşilbayır Antrenörü Nedret Keskin , Alipaşaspor Kaptanı Metin Gürsu ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi A.Refik BEK ile bir röportaj gerçekleştiren Rumeli Tv. Spor servisi daha sonra Çatalca Stadı’n da oynanan  bir diğer derbi müsabakası İhsaniyespor – Fenerspor maçını takip etmek için yola koyuldular.
 
GERÇEK BİR AMATÖR DOSTU
Alişaspor Kaptanı Metin Gürsu Rumeli Tv. Yi her zaman ilgi ile izlediklerini belirterek , amatör spora verdikleri destekten dolayı teşekkür etti ve şunları söyledi : Amatör spora Rumeli TV. nin verdiği  destek çok önemli. BU sayede amatör spor evlerimize kadar girdi. Anne ve babalar kendi çoçuklarını tv.den izleme fırsatı buldular. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Akörenspor Kaptanı Ufuk Bek ise böylesi bir desteğin amatör sporcuları olumlu olarak motive ettiğini dile getirerek şunları söyledi: Diğer Tv. kanalları bırakın Amatör kümeyi 2. lig ve 3. lig müsabakalarını bile vermezken Rumeli TV’nin amatör takımlara kadar inmesi çok taktir edilecek bir olaydır. Amatörlerin Tv de yer alması oyuncuları inanılmaz olumlu motive ediyor. İnşallah Rueli TV’nin bu tür destekleri artarak devam eder. Kendilerine başarılar diliyorum.
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol