Silivri Facebook
banner88

Güneysu : ''Silivrispor'un Galip Geleceğine İnanıyorum.''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivrispor hakkında görüşlerini bildiren İlçe Spor Müdürü Adnan Güneysu gazetemize yaptığı açıklamada ''Ben Cumartesi günü oynanacak olan Silivrispor-Büyükçekmecespor karşılaşmasının mutlak galibinin Silivrispor olacağına inanıyorum. Neden Silivrispor? Son zamanlarda yakinen izleme olanağı bulduğumuz antrenmanlarda olsun gerekse maçlarda olsun temsilcimizi gördük.
 
Silivrispor’un her geçen gün daha güzel bir grafik yakaladığını, sportif açıdan daha entegre olabileceğini, antrenmanlar sonucunda yapılan değerlendirmelerdeki gelişmeleri gözlemlediğimiz için Silivrispor’un teknik, kondisyon ve bir o kadarda zihinsel antrenman yönünden Büyükçekmecespor’dan daha üstün bir takım olduğuna inanıyorum.
 
Tabiî ki böyle derbi müsabakalarda her üç ihtimalde olabilir fakat ben kesinlikle banko Silivrispor’un galip gelerek 3 puanı alacağına inanıyorum. Buna ilave olarak şunu da görebiliyorum, bu ikinci devre başlamasının ardından bütün takımları gördük ve Silivrispor’un gerçekten guruptaki diğer takımlardan biraz farklı bir üstünlüğü olduğunu görüyoruz.
 
Rahatlıkla gruptan birinci olarak çıkacağına inanıyorum ve hatta direk birinci olarak çıkma nedeniyle temsilcimiz Türkiye Şampiyonası’na katılacaktır. Dolayısı ile bölgemizi de Türkiye Şampiyonası’nda da çok farklı iyi temsil edeceğine inanıyorum. Bu nedenle Cumartesi günü bütün belde takımlarımızı ve spora gönül veren Silivri gençliğini Silivri Stat’ına davet ederek Silivrispor’umuza canı gönülden destek vermeleri gerektiğine inanıyorum.
 
Silivrispor camiasına da Cumartesi günü üstün başarılar dileyerek bundan sonraki müsabakalarda da bu başarısının devamını diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol