Silivri Facebook
banner88

Kaptan Coşkun : ''Onca Yatırıma Rağmen Hak Ettiğimiz Yerde Değiliz''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Kaptan karşılaşmanın sonucunda moral bulduklarını ve Çantaköyspor’a yapılan yatırımların sonucunda en azından sezon sonuna kadar şampiyonluğu kovalamak olduğunu söyledi.
 
Çantaköyspor son haftalarda Avcılarspor’la oynayacağı derbiye hazırlanırken diğer maçlara gereken önemi vermeyince beklenmedik mağlubiyetler aldı. Aldığı yenilgiler Çantaköyspor’un şampiyonluk hedefini bitirirken geçen haftada gurubunun lideri olan Avcılarspor’u Silivri Stadında konuk etti.
 
Karşılaşmayı 1-1 beraberlikle sonuçlandıran Çantaköyspor 10 haftadır puan kaybetmeyen Avcılarspor’a ilk puanını kaybettirdi. Çantaköyspor Kaptanı Coşkun karşılaşma sonrasındaysa “Moral bulduk. Morale ihtiyacımız vardı ve üç-dört hafta sonra puan almak güzel. Karşılaşmada oyun Miraç’ın girmesiyle düzeldi. Aslında daha iyi olması lazım, bizim takım bu değil ama bir moralsizlik var. Karşılaşmada bütün çocuklar onuru için oynadı ve bizim için artık kümede kimin şampiyon olacağı önemli değil biz çıktık. Avcılarspor’a ilk puanını kaybettirdik bu çok önemliydi. Takımımızın iyi olduğu belli ve yanılmıyorsam 10 hafta sonra Avcılarspor puan kaybetti ve biz hocasız olarak o maça çıktık. Kolay değil ve bu moralsizlik içerisinde iyi iş başardık. Herhalde de Karacaköyspor’la Avcılarspor arasında şampiyonluk gider ve belki de Çatalcaspor’da potaya girebilir biz puan kaybettirdiğimiz için. Ama bundan sonrada her takıma karşı böyle oynayacağız” dedi.
 
Her maçı alacağız
Kaptan Coşkun takımın guruptaki hedefi hakkındaysa “Lig sonuna kadar her maçı almaya çalışacağız ve maçlara asılacağız. Sezona başlarken hedeflerimiz çok farklıydı ama olsun önümüzdeki yıllar ve hedefler bitmez. Çıkaracağımız ve alacağımız dersler var o derslerden de bir sonuç çıkaracağız. Böyle olamamalıydı başkanımızı üzdük, yöneticileri ağabeyleri üzdük, kendim çok üzüldüm ve böyle olmamalıydı. Takıma bu kadar yatırımın karşılığı bu olmamalıydı ve Çantaköyspor’un durumu daha iyi olmalıydı. Takımımız en azından sezonun sonuna kadar bir şampiyonluk kovalanmalıydı, olmadı ne diyelim. Parayla her şey olmuyor, sadet getirmiyor ve para sadece geçici mutluluk getiriyor”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol