Silivri Facebook
banner88

Silivrisporlu Futbolculara  Bir Destekte Sizden
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Antalya kampında yaşanan hoca krizi ardından oynadığı karşılaşmalarda iyi bir futbol sergileyen ve son iki karşılaşmada da güçlü rakipleri karşısında galibiyet bulan Silivrisporlu futbolcular Silivri’de hazırlıklara başladılar. Ozan Karakiraz nezaretinde hazırlıklarını sürdüren  Silivrisporlu futbolcuların morallerinin çok yüksek olduğu gözlendi.
 
Silivrispor Kulüp Başkanı Turan Turan takımın çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirterek  bunun maçlara yansıması halinde istedikleri neticeyi alabileceklerini belirterek şunları söyledi : Takımımız çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Yalnız kampta yaşanan hoş olmayan tek olay hocaların kamptan ayrılması oldu. Buna rağmen takımın motivasyonu çok iyi. Ozan hoca nezaretinde çıktıkları son iki karşılaşmada güçlü rakiplerini iyi bir futbol ortaya koyarak yenmeyi başardılar. Bir hafta sürecek olan Silivri’de ki çalışmaların ardından Eskişehir’e tur vizesi almaya gideceğiz.
 
Bu ara gazeteniz ile birlikte açtığımız kapmaya dan elde edilecek olan gelir, futbolcular 3. lige çıktıkları taktirde kendilerine dağıtılacaktır. Silivrili futbolseverleri futbol takımımıza moral olması anlamında bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum.
 
OZAN KARAKİRAZ’LA DEVAM GİBİ
Antalya kampı sonrası hocaların kampı terk etmesinin ardından takımı izlemeye giden Saffet Akyüz ile kesin bir anlaşma sağlanamadığı belirtiliyor. Resmi olarak Silivrispor kulübünden her hangi bir açıklama yapılmazken  takımın başında  Eskişehir’de ki gurup maçlarına Ozan Karakiraz’ın  bulunacağı konuşuluyor.
 
FUTBOLCULARA DESTEK KAMPANYASI
Silivrisporlu futbolcular ile ilgili olarak şahısların , kurum ve kuruluşların katılacağı bir destek kampanyası düzenlendi. Değişim Gazetesi ve Silivrispor yönetimi tarafından gerçekleştirilecek olan kampanya da firmalar, kurumlar, kuruluşlar ve şahıslar  takım 3. lige çıktığı taktirde futbolculara ödeyecekleri bir rakam taahhüt edecekler.
 
Bunu taahhüt eden firmaların ve kişilerin taahhüt ettikleri rakamlar her gün gazeteniz  Değişim’de yayınlanacak. Silivrisporun 3. lige çıkması halinde taahhüt edilen bu rakamlar Silivrispor yönetimine takdim edilecek ve toplanan tüm para futbol takımına şampiyonluk primi olarak dağıtılacak.
 
Yarından itibaren bu kampanyaya katılan sponsorlar gazeteniz Değişim’de yer almaya başlayacak.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol