Silivri Facebook
banner88

23 Nisan Silivri'de Nasıl Kutlanacak?

 23 Nisan Silivri'de Nasıl Kutlanacak?

Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı için davetiye gönderdi...

İlk Program saat 23 Nisan 2016 günü 09.30'da Çelenk Sunma Töreni ile başlayacak... Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çelenk sunumu yapacak.

Kutlama Töreni ise Gazi İlk Okulu'nda saat 10.00'da başlayacak. Kutlama Töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak. Konuşmaların ardından halk oyunları gösterileri, müzik gösterisi, anaokulu öğrenci gösterisi,gitar resitali, tekvando gösterisi, şiirlerin okunması ve ödül töreni yapılacak.

EDİTÖR NOTU: Önce çelenk sunma törenine değinmek istiyorum... Sadece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çelenk sunması törene hiçbir heyecan katmaz. Bu törenler gittikçe anlamını kaybediyor. Sivil Toplum Kurumları'nın ve okulların çelenk sunması gerekir. Halkın katılmadığı bir tören ne kadar anlamlı olabilir?

Daha önce statlarda tüm okulların katıldığı gösteriler heyecanla kutlanırdı. Halk gösteri geçişi yapan çocuklarını görmenin mutluluğunu yaşardı. Geçiş töreni için çocuklar günler öncesinden çalışma yapar ve heyecan yaşardı. Dileğim tekrar o günlere dönülmesi.

 

 

Anahtar Kelimeler:
Silivri23 NisanKutlama

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol