Silivri Facebook
banner88

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Basın Açıklaması… Editör Notlu

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Basın Açıklaması

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı bir basın açıklaması yaparak İETT otobüslerinin Çanta mahallesine seferlere başladığını duyurdu.

 

BASIN AÇIKLAMASI

 

Değerli basın mensuplarımız; Bildiğiniz üzere Büyükşehir Belediyemizin İETT Müdürlüğü geçtiğimiz süreçte Silivri Tüyap seferlerine başlamıştı. Daha sonraki süreçte de bu seferler Gümüşyaka mahallemizi de kapsayacak şekilde güncellenmişti. Bugün itibari ile de artık iett seferleri Çanta mahallemizi de içine alacak şekilde tekrar güncellenmiştir. Hem çantalı hemşerilerimizin hem de Çağdaşkentte yaşayan vatandaşlarımızın yoğun talepleri doğrultusunda hayata geçirilen bu çalışma ile birçok mağduriyetin de önüne geçilmiş oldu.

 

SEFER SAATLERİ:

 

Tüyap:              05:30 - 07:50 - 10:50 - 14:00 - 17:40

 

Çağdaşkent :   06:30 - 09:20 - 12:20 - 15:50 - 19:30  

 

                  Ferhat GEZEREN

Ak Parti Sİlivri Tan. Med. Brm. Başkanı

 

EDİTÖR NOTU: Gazeteci kardeşimiz Mehmet Mert dün yazdığı yazıda; AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz ile Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün Karaağaç-Tüyap İETT hattını kendilerinin getirdiğini açıkladıklarını söylemiş. Yazının devamını okumanızı tavsiye ederim…

 

Her konuda ben yaptım ben ettim diyen Silivri Belediye Başkanı’ndan açıklama bekledik, Çanta mahallesine İETT otobüsünü ben getirdim demesini… Daha çok zaman geçmedi her an gelebilir.

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol