Silivri Facebook
banner88

“Diyarbakır & Rumeli Türküleri “ Bu Program Kaçmaz...

MÜZİK KARDEŞLİĞİ'yle yola çıktığımız bu müzik ve kültür projesi'nde ; Diyarbakır’dan Silivri’ye kültürler müzik kardeşliğinde buluşuyor.

Öğretmen Volkan YARAN ve Mehmet KILIÇOĞLU tarafından hazırlanan “Kardeştir Türküler “projesiyle kültürel değerlere dair farkındalık yaratarak öğrencilerde paylaşmayı , sosyal ilişkileri ve müzik yeteneklerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Kültürel değerlerimizin yaşatılmasına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek olan bu Müzik ve Kültür Projesi’nde öğrenciler Mayıs ayında ,“Diyarbakır & Rumeli Türküleri “ konseriyle Silivri’de, sahnede buluşuyor.

Silivri İlçe M.E.M ve Bağlar İlçe M.E.M desteği ile hazırlanan bu proje, 25 Mayıs 2017 Perşembe Akşamı , Silivri’de, Çağrıbey Ortaokulu ( Silivri ) & Selahattin Eyyubi İlkokulu (Diyarbakır) Müzik Atölyeleri Öğrencileri ile gerçekleştirilecektir. Proje kapsamında Diyarbakır’dan yönetici , öğretmen ve öğrencilerden oluşan yaklaşık 20 kişilik kafile, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü & Çağrıbey Ortaokulu Müdürlüğü ev sahipliğinde, 3 gün süresince Silivri’de misafir edilecektir. Konser Repertuarı ve çalışmaları Müzik Öğretmeni Volkan YARAN tarafından hazırlanan bu gecede birbirinden güzel Diyarbakır ve Rumeli Türküleri seslendirilecektir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol