Silivri Facebook
banner88

Kooperatif, Silivri’deki Araziyi Tarım Alanı Olarak Görmemiş.. ÖZEL HABER

Kooperatif, Silivri’deki Araziyi Tarım Alanı Olarak Görmemiş.. ÖZEL HABER

S.S Yeni Büyük İstanbul Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Faaliyet Raporuna ulaştık… Faaliyet raporunun 3. Maddesinde “Kooperatif kuruluş amacımıza ve üyelerimize uygun olacak İstanbul Avrupa yakasında Kilyos’tan Silivri ve Çatalca’ya kadar olan bölgede tarım alanında,  su havzasında ve orman alanında kalmayan arsaların tespiti yapılmıştır.” Denilmekte.

Demek ki kooperatif, Silivri’deki arazileri tarım arazisi saymamış…  Ulaştığımız belgelerde yönetim kurulu üyesi Silivri’den tanıdık bir simaya rastladık. Önceki Silivri Tapu Müdürü İbrahim Bilgin… Maslak’ta kurulan kooperatifin yönetim kurulunda ne işi var bir anlam veremedik. (aslında verdik)

İbrahim Bilgin, Silivri’deki tabela asılan arazileri, tarım arazisi değil diye bir kayda mı sahip? Kamuoyunu aydınlatmak için açıklama bekliyoruz.

Kooperatif, 01.01.2016 – 31.12.2016 yılı tahmini bütçenin 2. Maddesinde arsa alımı için peşinat ve banka kredisi toplamını 190.755.050 TL göstermiş.

Ortada arsa yok! Ancak üyelerden toplam aylık aidat olarak 14.700.000 TL  toplanması öngörülmüş. 2016 Ekim ayına gelindi… Arsa yok, peki! Aylık aidatlar adı altında toplanması tahmin edilen miktarın, ne kadarı toplandı?

İŞTE BELGELER:

 






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol