Silivri Facebook
banner88

Özcan Işıklar Kılıçdaroğlu'nun Talimatlarına Uymuyor...

KILIÇDAROĞLU TALİMAT VERMESİNE RAĞMEN..

Geçtiğimiz hafta Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerçekleştirdiği Belediye başkanları toplantısında özellikle altını çizerek belirttiği konuların başında gelen Vatandaşa sahip çıkın talimatına rağmen Silivri Belediyesinin yaptığı utanç verici uygulama akıllarda soru işareti yarattı.

 İşte Kılıçdaroğlu'nun o talimatı.

 

Belediye Başkanları olarak sizin göreviniz bulunduğunuz beldede halka güven vermektir. Her sorun için başvurulan kişi olmalısınız, her sorun için.

Sorunu ne olursa olsun, belediyenin görev alanı içine girmese dahi o vatandaşın sorunuyla birebir ilgilenmelisiniz. Vatandaşın buna ihtiyacı var. 

Vatandaş kendisini kimsesiz hissediyor, sahipsiz hissediyor. Oysa bu ülkenin kurucusu ne demişti? “Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir” demişti. 

O nedenle cumhuriyet ve vatandaşa sahip çıkmak hepimizin ortak görevidir. Özellikle de Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin temel görevidir.


 

Biz şimdi bütün Türkiye’yi CHP’li Belediyelerin yönettiği bir Türkiye haline getirmek istiyoruz bütün Türkiye’yi. 

Halka hizmet nasıl verilirmiş, bir kent ranta nasıl teslim edilmezmiş, bir kentin sokaklarında, caddelerinde insanlar nasıl huzur içinde gezermiş, kimsenin kimliğiyle, kimsenin yaşam tarzıyla, kimsenin inancıyla nasıl uğraşılmazmış ve herkese nasıl saygı duyulurmuş görmek, bilmek ve duymak isteyenler Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerin olduğu yerlere geleceklerdir ve göreceklerdir ve bunun tanığı olacaklardır.



 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun günlerce yürüyerek herkes için adalet istediği yürüyüş amacına ulaşmışken Silivri Belediyesi'nin yaptığı adaletsizlik ise sorgulanması gereken bir durum yarattı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun istediğinin tam aksi yönde bir yönetim sergileyen CHP li Silivri Belediyesi yetkilileri Genel Başkanlarının talimatlarını dinlemiyor mu sorusunu akıllara getirdi.



 

Silivri Belediye  Başkanı Özcan Işıklar'ın yardımcılarının yaptığı bu davranış konusunda bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu.

Kaynak: silivridehaber.com

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol