Silivri Facebook
banner88

Özel Çocuklardan Özel Sergi…

Özel Çocuklardan Özel Sergi…

Silivri Engelliler Derneği ve Özel Mesut Çocuklar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından dünya engelliler günü için yapılan etkinlikte Silivri AVM’de özel çocuklar, eğitmenleri ve aileler bir araya geldi…

Silivri AVM (MAXİ) Halkla İlişkiler Müdiresi Simge Yalçınkaya’nın projesi kapsamında özel çocukların yaptıkları özel resimler sergilendi. Sergide Atatürk portresi, çiçek, ev, bebek ve özel çocukların hayal ettikleri resimler çok beğenildi.

Özel çocuklara verilen çeşitli hediyelerin ardından yaklaşık 60 kişiyle Terrace Cafe’de yemek yenildi. Yemekten sonra resim boyama alanında boyama çalışması yapıldı.

Silivri Engelliler Derneği Başkanı Pınar Davutoğlu sergi ile ilgili şunları söyledi;” öncelikle büyük bir özveri ile özel çocuklarımıza destek veren Silivri AVM müdiresi Simge Yalçınkaya’ya çok teşekkür ederiz. Güzel bir etkinliğe imza attı, özel çocuklarımız, aileleri ve eğitmenlerimiz ile tek tek ilgilendi. Diğer etkinliklerimiz ile ilgili her zaman kapılarının bizlere açık olduğunu söylemesi bizleri özel çocuklarımız adına çok mutlu etti.” Dedi. 








Anahtar Kelimeler:
Özel Çocuklar Özel Sergi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol