Silivri Facebook
banner88

Silivri Belediye Meclisi'nde Dişe Dokunur Önergeler...

T.C SİLİVRİ BELEDİYE

MECLİS BAŞKANLIĞINA

05.02.2018

Konu: “Silivri Kültür ve Turizm kenti olacak” söylemi Hk.

Silivri Belediye başkanı olarak bulduğunuz her fırsatta, Ulusal ve Yerel basında “Silivri Kültür ve Turizm kenti olacak” söylemleriniz fazlasıyla mevcuttur. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde hemen yanı başımızda dünyanın 5. Büyük Turizm Fuarı olan EMİTT Turizm Fuarı gerçekleştirilmiştir. Ulusal ve Uluslararası birçok organizasyon firmasının ve kurumun katıldığı bu fuara Türkiye’deki Belediyelerden sadece birkaçı olan Akçakoca, Eğirdir, Erdemli, Gölkaya, Harran, İnönü, Karacabey, Esenyurt, Keban, Niksar, Ovacık, Pınarbaşı, Yenice, Büyükçekmece ve bunun gibi onlarca İl ve İlçe Belediyesi katılarak kentlerinin ve ilçelerinin tanıtımını yaparak Turizm alanındaki faaliyetlerinden bahsetmişlerdir. Bu çerçevede tam 9 senelik söyleminiz olan “Silivri Kültür ve Turizm kenti olacak” ifadelerinize istinaden bu fuara Silivri Belediyesi olarak neden katılmadığınızı, bu ifadelerin söylemde mi kaldığı ile alakalı tarafımıza bilgi verilmesi talep eder,

İş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederiz.

Saygılarımızla

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ

MECLİS GURUBU

T.C. SİLİVRİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA

05.02.2018

Konu: Belediyenin borçları Hk. Neredeyse bütçesine denk borcu olan Silivri Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hizmet beklentilerine cevap verecek çalışmaların yapılabilmesi için yeniden borçlanmanın veya arazi satmanın dışında aldığınız herhangi bir tedbir var mıdır? Belediyenin borcunun azaltılması ve aşağıya çekilmesi hususundaki çalışmalarınız nelerdir? Belediyenin borçlanmalarına karşılık bankalara verilen yıllık faiz miktarı ne kadardır? Ödenen Bu faiz miktarının göreve geldiğiniz gün ile bugün arasındaki artış miktarı ne kadar olmuştur? Söz konusu sorularımıza yazılı olarak cevap verilmesini talep eder, İş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederiz.

 Saygılarımızla

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ MECLİS GURUBU

 T.C.

SİLİVRİ BELEDİYESİ

MECLİS BAŞKANLIĞINA

05.02.2018

Konu: Belediye başkanı görselleri Hk.

“Ben Belediye başkanı seçildiğimde pavyon tabelaları gibi fotoğrafımı tabelalara, duraklara asmayacağım” demiştiniz. Şu an itibariyle Silivri’nin neredeyse her bölgesinde, her tabelasında boy boy fotoğraflarınız sergilenmekte. Bu kapsamda Göreve geldiğiniz günden bugüne kaç adet görsel bastırdınız? Şahsınıza ait olan bu görsellerin Belediye bütçesine maliyeti nedir?

Önergemize yazılı olarak cevap verilmesini talep eder,

İş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederiz.

Saygılarımızla

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ

MECLİS GURUBU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol