Silivri Facebook
banner88

Silivri'de İftar Coşkusu...

SİLİVRİ'DE İFTAR COŞKUSU

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl ilçemizde organize edilen sokak iftarları bu ramazanda da devam ediyor.

 İlki Kiptaş -1 Konutlarında gerçekleştirilen iftarların ikincisi ise anlamlı bir yerde yapıldı.

 Geçtiğimiz aylarda Şehit olan Silivrili EMRE SARITAŞ'ın anısına verilen iftar şehidimizin baba ocağı olan evinin önünde gerçekleştirildi.

 Oldukça duygusal anların yaşandığı iftar da söz alan konuşmacıların tamamı birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

 Programa katılan 3. Bölge Milletvekili Nurettin NEBATİ ve Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat KUTLU şehit ailesiyle yakından ilgilenerek acısını paylaştılar.

 Büyükşehir Belediyesinin üçüncüsü ise Gümüşyaka Mahallesinde gerçekleştirildi. Yaklaşık 4000 kişinin katıldığı iftar programına, Ak Parti 26. Dönem Milletvekili adayı Yasin ZÜLBAHAROĞLU da katıldı.

 Gümüşyakalılarla beraber yapılan iftarda söz alan KUTLU ve ZÜLBAHAROĞLU Ramazan ayı üzerine ve Ülkemizin birliği beraberliği üzerine birer konuşma gerçekleştirdiler.

 İftar sonrasında Gümüşyakadan ayrılmayan Rıfat KUTLU mahallede bulunan kahvehaneleri ziyaret ederek burada ki vatandaşlarla sohbet ettiler.

 Gecenin ilerleyen saatlerinde Silivriye geçen Ak Partililer sahilde açılan Ak Noktayı ziyaret ederek, standı gezen silivrililerle de bir araya geldiler.

 Büyükşehir Belediyesinin Silivri de verdiği iftarlar ramazan ayı boyunca devam edecek.


 

Anahtar Kelimeler:
SilivriAK Partiİftar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol