Silivri Facebook
banner88

Silivri Emniyeti Bu Defa Eroin Ele Geçirdi...

 Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Silivri İlçesinde Uyuşturucu Madde Kullanan ve Ticaretini yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda;

 

Alibey Mahallesinde B.O.Y. (31) isimli erkek şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilmiştir. 18.08.2015 günü saat: 16.30 sıralarında bahse konu şahıs takibe alındığında, yanına gelen Y.Ö. (25) isimli erkek şahıstan para aldığı ve karşılığında içeriği anlaşılamayan bir kağıt parçası verdiği görülmesi üzerine şahıslar yakalanmış ve üzerlerinde yapılan aramalarda, B.O.Y. isimli erkek şahsın üzerinden fişek diye tabir edilen kağıda sarılı vaziyette (12) adet toplam daralı ağırlığı 6,95 gr eroin maddesi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 40 TL para, Y.Ö. isimli erkek şahsın üzerinden ise kağıda 1 fişek kağıda sarılı daralı ağırlığı 0.65 gr eroin maddesi ele geçirilmiştir.

 

Y.Ö. isimli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapılarak salıverilmiş, B.O.Y. isimli şahıs ise 19.08.2015 günü sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol