Silivri Facebook
banner88

Silivri Motor Kulübü ve Taraftarlar Terörü Lanetledi...

 Silivri Motor Kulübü ve Taraftarlar Terörü Lanetledi...

Silivri'de teröre lanet yürüyüşleri ve birlik beraberlik yürüyüşleri devam ediyor.

En anlamlı yürüyüşlerden biri, Silivri Motor Kulübü üyelerine Silivrili taraftarların destek vermeleri ile büyük anlam kazandı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve diğer takım taraftarlarının katıldığı yürüyüş teröristlere tokat gibi indi.

Motorcular terminal önünde toplanarak kornalar eşliğinde şehir merkezine geldi. T.C Ziraat Bankası önünde bekleyen vatandaşlar ile beraber Atatürk Anıtı önüne gelindi.

Tüm spor kulüplerinin taraftarları ile birlikte Türk Bayrağı altında toplanıldı. Şehitlere saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşının ardından Özkan Kandemir bir konuşma yaparak " Her tür rengin birbirine rakip olduğu bu ülkede, bu renklerin söz konusu vatan olduğunda ay yıldızlı, kırmızı beyaz forma ve Türk Bayrağı için bir arada, kardeşçe omuz omuza olacağımıza inandığımız için buradayız. Tez zamanda ülkemizin düştüğü bu karanlık günlerden bir an önce kardeşlik duygularıyla el ele, kol kola sıyrılacağımıza inanıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırlarının içinde al bayrağımız dalgalanmaya sonsuza kadar devam edecektir." Dedi.

Çeşitli sloganların ardından teröre lanet yürüyüşü sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Silivri Motor Kulübü

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol