Silivri Facebook
banner88

Silivri'nin En Büyük Yılbaşı Balosu...


Silivri'de geçtiğimiz aylarda kurulan Patronella
Organizasyon Çılgın Yılbaşı Balosu ile bu yılın trend partisi olmaya aday. Palmiye balo salonunda 31 Aralık gecesi gerçekleşecek olan görkemli balo akşam yemeği ile başlayarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar bir çok etkinlik ile devam edecek.

Nilay Yıldız tarafından kurulan 4 ortaklı organizasyon şirketi şimdiden Silivri'nin en kapsamlı organizasyon şirketi oldu. 5 aylık geçmişi olan şirket Silivri'de düğün , kına, gelin hamamı, sünnet, açılış törenleri, nişan, söz, evlenme teklifi, doğum günleri,turistik geziler, doğum odası, süslemeler, kokteyl, şirket içi eğitimler, konferans ve seminerler gibi bir çok etkinliğe başarıyla imzasını attı. Bölgeye açılmayı hedefleyen Patronella Organizasyon'un sahibi Nilay Yıldız şimdi de Yılbaşı Balosu ile Silivri'de görkemli bir geceye imza atmaya hazırlanıyor.

Yeni yıla Patronella farkıyla...

Nilay Yıldız organize ettikleri geceye ilişkin yaptığı açıklamada "Yılbaşı balosu fikri aslında bizim kumsalda düzenlediğimiz bir evlilik teklifi organizasyonunda ortaya çıktı. Çok eğlendiğimiz bir gecenin sonunda yılbaşı gecesini konuşuyorduk. Silivri'de fiyatı hem uygun hem de her bütçeye hitap eden kapsamlı dolu dolu bir eğlence mekanı ve programı olmadığını fark ettik. Ve o gece karar verdik bu organizasyona. 4 kadının çılgınca bir atılımla kurduğu bu şirket, yine çılgınca bir geceye imza atacak. Zaten şirketimizin isminin "Patronella" olmasının sebebi de bu. 4 kadın ortaklı muazzam bir yapı. Her anınızda, bütün özel zamanlarınıza 'kadın eliyle' sihirli bir dokunuş oluyoruz. Her ince detayı planlayarak sizin yardımcınız oluyoruz. Yılbaşı balosunda da bu detayları fark edeceksiniz. Yılbaşı balosu fikri ortaya çıktıktan sonra ve karar verildikten sonra detaylara yoğunlaştık. Program içeriği ve akışında da bunları görebilirsiniz. Düşündük ki; hiç kimse daha eğlenceli bir yılbaşı gecesini, sizden daha fazla haketmiyor. Öyleyse kolları sıvamak vaktidir diyerek yola çıktık ve sizler için muazzam bir gece hazırladık. Hem çok çılgın, hem dolu dolu, hem sürprizlerle süslenmiş, hem de iddia ediyoruz ki bu kapsamda bulunabilecek en ekonomik program. Her bütçeye hitap ediyoruz. Patronella farkıyla" dedi.

Sürprizlerle dolu bir gece

Patronella Organizasyon tarafından Palmiye Balo Salonunda yapılacak olan Yılbaşı Balosu ile ilgili program detayına da değinen Yıldız, "Öncelikle insanların hafızasındaki düğün salonu algısının bizi zorlayacağı çevremiz tarafından çok ifade edildi. Ancak göreceksiniz ki bu bir düğün salonu organizasyonu değil, tam anlamıyla eksiksiz bir balo. İşe önce mekanın iç dizaynını değiştirerek başladık. Silivrililerin alışık olduğu Palmiye Düğün Salonu o gece tüm iç mimarisi ile değişmiş olarak karşınıza çıkacak. Sizi bir balo salonu bekliyor olacak. Sonra ses sistemi. Konser ve eğlence gecenin en önemli ayaklarından biri. O nedenle profesyonel bir konser tesisatına ihtiyaç olduğuna karar verdik ve ses sistemini değiştirdik. Özel bir ses sistemi kiraladık. Buna yakışır sanatçılarla anlaştık. Akşam saat 20:00'de akşam yemeği ile başlayacak balomuz. Yemekte misafirlerimize gitarı ile Silivri'nin sevilen seslerinden Erhan eşlik edecek. Zengin yemek menümüz zaten afişlerimizde de görülüyor. Gece içerisinde oryantal şov, enstrümental müzik ziyafeti, Popstar Tayfun, Ebru Heyder konseri, DJ Aydo performansı, Yılbaşı özel çekilişi yer alacak. Tabi ki bu etkinliklerin aralarında da misafirlerimizi çeşitli sürprizler bekliyor. Limitsiz yerli içkimiz mevcut. Gecenin sonunda misafirlerimize çorba ikramımız olacak. Tüm misafirlerimize gecenin sonunda hangover kit hediye edeceğiz. Böylece sizi yılbaşı gecesi sona erdiğinde terk etmiş olmayacağız. Bir sonraki gün de size eşlik ediyor olacağız. Yani aslında anlatmakla bitmeyecek bir program akışımız var. En iyisi bütün detayları anlatmak yerine gelen misafirlerimiz ile hep beraber yaşayalım, eğlenelim" dedi.

Gruplara indirim

Patronella Organizasyon tarafından düzenlenen bu özel gecenin bilet fiyatı ise 200 TL. 20 Aralık tarihine kadar yapılan rezervasyonlara erken rezervasyon indirimi uygulayan Patronella biletleri 180 TL'den satışa çıkarttı. Grupları da düşünen şirket 8 kişi ve üzeri grup rezervasyonlarda bilet fiyatında %15 indirim uygulayarak bilet fiyatını 170 TL olarak açıkladı. Rezervasyonlar ise 0545 823 03 81 ve 0542 456 81 92 numaralı telefonlardan yapılabiliyor

    

Anahtar Kelimeler:
Silivri YılbaşıBalo

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol