Silivri Facebook
banner88

Ümit Kalko Faturayı Hocaya Kesti…

Ümit Kalko Faturayı Hocaya Kesti…

Silivrispor Kulüp Başkanı takımda kötü gidişatın faturasını teknik patron Sertan Güriz’e kesti ve hocanın kulüpte görevine son verdi.

Ligin ikinci yarısının başlamasının ardından geçen süreçte puan kayıplarının faturası teknik patrona kesildi.  Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko önceki gün teknik patron Sertan Güriz’i, İstanbul’daki çalışma ofisine çağırarak kendisine bu zamana kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yollarını ayırdığı bizzat söyledi.

Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko alınan puan kayıpları ve son oynanan Pazarspor maçının faturasını teknik patron Sertan Güriz’e keski. Ümit Kalko, İstanbul’da bulunan çalışma ofisine davet ettiği Sertan Güriz’e bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yollarının ayrıldığı bildirdi. Konu hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan Başkan Ümit Kalko; “Sertan hocamız ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Bu zamana kadar kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederim. Bundan sonra çalıştıracağı kulüplerde başarılı olmasını isterim. Yeni hocamız en kısa zamanda camiamıza tanıtılacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Silivrispor Kulübüne yakın kaynaklardan alınan resmi olmayan bilgilere göre yeni hoca ile görüşmelerin sürdürüldüğü ve bu hocanın da kariyerinde birçok şampiyonluğun da olduğu gelen bilgiler arasında. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol