Silivri Facebook
banner88

Ümit Kalko, Yargıtay Başsavcısı Mehmet Akarsu ile Silivri ve Silivrispor Seçimini Görüştü...

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı’ndan Kalko’ya Destek Ziyareti

Mektebim Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko’yu Genel Müdürlük binasında ziyaret eden Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Kalko’yu ve eğitim alanındaki çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek eğitim yatırımlarından dolayı teşekkür etti.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca’nın ziyaretine, Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, MT Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak ve Mektebim CEO Vekili Fuat Sancak eşlik etti. Ümit Kalko’nun eğitim sektörüne yaptığı yatırımların yanı sıra Silivri ile ilgili çalışmalarının da konuşulduğu görüşmede, Silivrispor Başkanlığı dönemindeki başarısını, kongre sürecini ve sonrasında başlayan hukuki süreci izlediğini dile getiren Akarca, Ümit Kalko’dan ayrıntılı bilgi aldı.

Silivrispor ve çalışmaları devam eden vakıf süreciyle ilgili bilgileri ve gelişmeleri Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca ile paylaşan Ümit Kalko, Silivri’ye hem eğitim alanında hem de vakıf aracılığıyla sosyo-kültürel ve ekonomik alanda yatırımlara devam edeceğini aktardı. Ülkenin ekonomik ve siyasal gündeminin konuşulduğu ziyarette Mektebim’in hızlı büyümesini ve başarısını da yakından takip ettiğini belirten Akarca’ya, bu eğitim öğretim yılında ve gelecek yıllarda yapılan yatırımlar hakkında sunum yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol