Silivri Facebook
banner88

Yeni Bir Yıla Kolcuoğlu Restaurant'ta Girmeye Ne Dersiniz?

 Yeni Bir Yıla Kolcuoğlu Restaurant'ta Girmeye Ne Dersiniz?

Siz de eğer “yeni yıla nasıl girersem tüm yıl öyle geçecek” diye düşünenlerdenseniz, Adanalı Hasan Kolcuoğlu'nun Silivri'deki yeni şubesinde sizleri ağırlamaktan, umutlarınızı yeni yıla taşımanızı sağlamaktan ve anılarınızda güzel bir yer edinmekten mutluluk duyacağız.

SİLİVRİ’de yeni yıla umutla, neşeyle, mutlulukla ve sevdiklerinizle biriktireceğiniz güzel anılarınızda yeralmak adına her şeyi sizin için biz düşündük. Sektörünün önde gelen isimlerinden Adanalı Hasan Kolcuoğlu , sevdiklerinizle güzel bir yıla girmeniz için tüm hazırlığımızı yaptık. Ya siz?

YENİ YIL EĞLENCESİ BİZ DE YAŞANIR

Bir yılı daha geride bırakırken, yeni bir yıla bizlerle merhaba demek isteyen misafirlerimiz için geniş ürün yelpazesi ve damak tatlarına düşkün olanlar için de enfes yiyeceklerimizle ve ikramlarımızla sizleri bekliyoruz. Dolu dolu bir yılbaşı eğlencesi için Melisa Şirin’nin sahne alacağı gecede fasıl ekibimiz ve dansöz eşliğinde unutulmayacak anılarınızda sizlerin yanında olacağız. Sürpriz yılbaşı çekilişleriyle de eğlence sürüp gidecek. Kısaca, eğlenmek isteyen ve yeni yıla ailesiyle mutluluk içinde girmek isteyenleri aramızda görmek bizlere mutluluk verecek.

KİŞİ BAŞI 150 TL

Eğlencenin tavan yapacağı gecede kişi başı fiks ücretimizi 150 TL olarak belirleyerek ekonomik bir şekilde yeni yıla merhaba demeniz için de hassasiyetimizi ve sizlere verdiğimiz değeri ortaya koyduk.

Yeni yıl yeni umutlar demek. Umutlarınız hiç solmasın.

MENÜ

7 çeşit meze

4 çeşit salata

Çiğ köfte

4 çeşit ara sıcak ( pastırmalı humus, fırında kaşarlı patlıcan, paçanga böreği, fındık pide lahmacun)

ANA YEMEK

Metrelık kebap

Beyti sarma,

Pirzola

Kaburga

Tavuk kanat

3 çeşit tatlı

7 çeşit meyve tabağı

İÇECEK YERLİ SINIRSIZ ALKOL

FİYAT 150 TL

REZERVASYONLARINIZ İÇİN: 0530 411 25 95--- 0212 736 11 41

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol