Silivri Facebook
banner88

Zafer Ercan Camilerde Uyuşturucu Eğitimi Veriyor...

Zafer Ercan Camilerde Uyuşturucu Eğitimi Veriyor...

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile ilgili mücadele kapsamında Silivri'de ulaşılmadık anne baba kalmayacağını açıkladı...

Silivri İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Gülay Tuncer'in hazırladığı, geçtiğimiz aylarda başlatılan FİDE Projesi uygulamaları devam ediyor.

20 Mayıs Cuma günü Alibey Camide uyuşturucu ile mücadelede uzman Eğitimci Zafer Ercan vatandaşları uyararak bilgilendirdi.

Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Er konu ile  ilgili " Silivri ilçesinde bulunan 7 mahalle hedef alınarak, mahalle sakinlerinden özellikle çocukları okul çağındaki ebeveynlerin, düzenlenecek planlı eğitim faaliyetleriyle, gençlerde madde bağımlılığı ile ilgili farkındalıkları arttırmak, ebeveynlerin madde bağımlılığının belirtileri, davranış değişikliklerinin gözlemlenmesi yönünde eğitilmelerinin sağlanarak, bilinç seviyelerinin yükseltilmesini amaçlayan "FİDE" projemiz, faaliyetlerini tüm hızla devam ettirmektedir. Mahalle evleri, siteler ve okullarımızda devam eden madde bağımlılığı farkındalık eğitimlerimiz, camilerimize de kapsayacak şekilde sürdürülecek, ilçemizde Bağımlılık konusunda ulaşmadığımız anne ve baba kalmayacaktır." Dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol