Silivri Facebook
banner88

Fotoğraftaki çocuğu inceleyin ''Gözleri Artık Olmayan Ağacını Arıyor''
 
Senin çocuğunda Fatih kolejinde okuyor ve belki senin çocuğunda bu fidanlığa bir ağaç dikmişti... Sayın başkanım burası yeşil alan değilmiydi? Nasıl kıydın bu alanın yok edilmesine? 
 
Kim bana yardim edebilir?  Kim ama kim acımı paylaşır?  Kim bu ve bunun gibi katliamlara dur diyebilir? Nasıl bir ülke bu Allahım?
 
Sizlere öncesini ve bu günü gösteren resimleride gönderiyorum. İsterseniz daha fazlasıda var tarihi ile...
 
Sayın başkanım tamam 3 katlık imar alanına değişiklik yaptınız 6 katlı bina diktiniz önümüze, tıpkı Onur hastanesine yükseltme, Trafomuzun dibine devasa ilan tabelası koydurma, Fatih kolejine Çatı katı gösteri salonu inşaasına izin verdiğiniz gibi?  Evet biz hiçbirşey demedik bunlara... itiraz ettik ve başkan yardımcınız Metin Karakaş bey “bu pano fazla kalmaz” bu alanı kazıyorlar bak ağaçlar etkilenecek belkide kuruyup yok olacak dediğimde “arkadaşlar tanıdık yeşili sever ve korur” demişti... demek bu kadar çok seviyorsunuz yeşili ve çevreyi... İmar planındaki (benim evimi aldığımda yeşil alan olan ancak şimdi kimbilir hangi rant uğruna değişip yol vs.   Yapılacak yeşil alan ne uğruna yok edildi? Biliyorum şimdide bak kökünden çıkarıp başka yere diktik diyeceksiniz... böcekleri, kuşları, temiz havasıyla birlikte!!!!!
 
Yazık değilmi? Günah değilmi? Değermi? Neden? Niçin? Ne uğruna?
 
O ağaçlara kıyanlar o planları değiştirenler geceleri nasıl rahat uyuyacaksınız? Eğer yukarıda Allah var ise eminim Aldığınız her nefeste o kestiğiniz ağaçlara muhtaç kalacaksınız emin olun...
 
Kusura bakmayın ama sizlere ne yazıkki saygı duyamıyorum...
 
Bol oksijenli günler...
 
Can Demir

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol