Silivri Facebook
banner88

ÇİZGİ KOLEJİ YAZ OKULU 1.PROGRAMI AÇILDI

Tüm dünyada öne çıkan Finlandiya Eğitim Modelini başarı ile uygulayan ve Silivri’mizde eğitim ve öğretimde başarılı bir grafiği bulunan ÇİZGİ KOLEJİ, 4-14 yaş aralığında olan ve yaz okuluna kayıt yaptıran SİLİVRİ’deki çocuklar için akademik ve sportif bir müfredatla hazırladığı  YAZ OKULU 1. programını bugün düzenledikleri bir dizi etkinlikle başlattı.

Okul Müdürü Sn.Akın Karabağ'ın açılış konuşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, çocukların animasyon etkinliğinde enerji kazanması ile devam etti.

Çizgi Kolejleri Kurucusu Sn.Ulaş Velioğlu'nun tüm velilere, çocuklara ve personeline verdiği kokteylden sonra 5 sınıfa ayrılan öğrenciler;

Yüzme - Yabancı Dil - Akıl oyunları - Binicilik - Okçuluk - Müzik - Golf - Güzel Sanatlar eğitimleri için Dans Eğitmeni Sn.Mustafa Tura,  Okçuluk Eğitmeni Sn.Erol Türkekul, Golf Eğitmeni Sn.Adnan Salmanlı gibi alanında uzman eğitmenler tarafından etkinlik atölyelerine ve sınıflarına alındılar.

Çizgi Koleji yetkilileri, yoğun ilgi gören programlarının ikincisinin 24 Temmuz 2017 tarihinde başlayacağını belirttiler.

Program hakkında bilgi almak ve diğer sorularınız için 0212-727 79 00 numaralı telefondan irtibat sağlayabilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol