Silivri Facebook
banner88

Silivri "ÇİZGİ" sini Buldu...

 Silivri "ÇİZGİ" sini Buldu...

Silivri yeni bir kolej ile tanışıyor. Çizgi Koleji Ataşehir, Avcılar ve Beykent'ten sonra Silivri'de...

Silivri Çizgi Koleji'nin en büyük şansı, Yüzyılın Mahmut Hocası lakaplı Genel Müdür Mahmut Oyman'ın Mektebim Koleji'nden ayrılıp Çizgi Koleji'nin başına geçmesi oldu.

"Eğitimde Bilimsel Gerçek" sloganı ile yola çıkıp 15 yıllık tecrübesi ile hizmet veren Çizgi Koleji Genel Müdürü Mahmut Oyman şunları söyledi:

"Çizgi Koleji 15 yıllık bir geçmişe sahip olan bir eğitim birikimine sahibiz. Değerli Kurucumuz Ulaş Velioğlu Bey eğitime gerçekten gönül vermiş bir arkadaşımız. Kendi gibi deneyimli bir grup arkadaşı ile birlikte el ele vererek bu yola çıktılar. Biz Çizgi Koleji olarak bir farkımız var.

Kolejin temel yapısı genellikle yabancı dil ağırlıklıdır. Türkiye’de yabancı dil eğitimi bana göre son zamanlarda erozyona uğradı. Biz bunu tekrar canlandırmak istedik. Bunun içinde ana sınıfından itibaren çift öğretmenli eğitimi vermeye başladık. Hedefimizde bu var. Artık çocuklarımızın yabancı dil öğrenme yaşının ne kadar düştüğünü hep birlikte görüyoruz. Yani 2-3 yaşındaki çocuk yabancı dil kulağı ile bir şeyleri çözme yoluna gitmeye başlıyor. Bizde bunu doğal bir yaşam ortamında hani İngiliz anne ile Türk bir babanın olduğu gibi doğal bir ortamda hem İngilizceyi hem de Türkçeyi öğreteceğiz. Bizde Çizgi Koleji'nde Anaokulu ve ilköğretim sınıflarımızda hedeflediğimiz ortam çift öğretmen, çift dildir.

 İngilizce Anaokulu, İngilizce İlkokul sloganı ile çift öğretmen ile farkımızı ortaya çıkarıyoruz. Bunun eksikliğini şuanda Silivri’de de görüyoruz. Evet Silivri’de okullar ve özel okullar var, ancak bizim verdiğimiz eğitimin seviyesinde okullar yok. Çok yönlü eğitim veren bir özel okul olarak ortaya çıktık."

Çizgi Koleji'nde her sınıfta iki öğretmen bulunacak ayrıca Genel Müdür Mahmut Hoca, kırk yıllık deneyimlerini öğrencilerine aktaracak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol