Silivri Facebook
banner88

Silivri'den Silopi'ye Sevgi Eli...

Alevi Kültür Derneği Silivri Şubesi Dostluk ve Sevği elini Silopi'ye kadar uzattı.

Şırnak'ın Siliopi ilçesinde Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri'nin kütüphane kurma çabalarına duyarsız kalmayan Alevi Kültür Derneği Silivri Şube Başkanı Özgün Deniz Gündüz, Silivri'de ki Siyasi dinamikleri de harekete geçirerek toplanan kitapları Şırnak- Silopiye ulaştırdı.
 

Öğrenciler Teşekkür Mesajı Yolladılar.

 

Yollanan kitapları alan Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri katkı sağlayan herkese teşekkür ederek mutluluklarını ifade ettiler. Okul Müdürü Kasım Ökten Gündüz ile yaptığı telefon görüşmesinde '' Eğitime verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederiz, bu gün çocuklarımızın yüzünde mutlu bir gülümseme varsa sizi ve destek veren herkesin emeğiyle oluşmuştur. Silivriye ve Silivrideki herkese selamlarımızı iletin'' diyerek teşekkür etti.

 

Silivri'de ki Siyasi Partiler Duyarsız Kalmadılar.

 

Özgün Deniz Gündüz'ün Metropol Fm de yayın yaptığı proğramda '' Kitap Kardeşliği'' adı altında duyurduğu kitap kampanyasınına başta Çizği Koleji Silivri Kampüsü, Ak Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Meclis Üyesi Mutlu Bozoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Özkök, Silivri Ortaköy Sanayi Bölgesinden Meydan Makine topladıkları kitapları Dernek Başkanı Özgün Deniz Gündüz'e ulaştırarak ''Kitap Kardeşliği'' projesine destek verdiler.

Anahtar Kelimeler:
SilivriSilopiBağış

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol