Silivri Facebook
banner88

Ümit Kalko." Her Çalışanımız En Az 72 Saat Eğitim Görecek."

“En Önemli Sermayemiz Entelektüel Birikimimiz”

Mektebim, büyüyen ve gelişen organizasyonuyla oluşturduğu akademik ve idari kadro için hizmette mükemmellik ilkesi gereğince Mektebim Akademi’yi kurdu. Mektebim Akademi, her kademedeki tüm çalışanlarını sektörün önde gelen profesyonelleri tarafından düzenli eğitimlerle desteklemeyi ve sürekli gelişimi hedefliyor. 2011 yılında kurulan ve 2017 yılında 51 Kampüs ve 160 okula ulaşan Mektebim’in Kurucusu Ümit KalkoKurumlarımızda hızlı büyümeyi sağlarken, bu büyümenin sağlıklı olarak gerçekleşebilmesi bizim için son derece önemli. Zira eğitim sektöründe bulunuyoruz ve gelecek nesillerin sağlıklı, akıl ve bilim yolunda ilerleyen kişilerden oluşması biz eğitim girişimcilerinin başlıca sorumluluğu. Bu noktada biliyoruz ki çalışanlarınızın niteliği verdiğiniz hizmetin, yaptığınız işin kalitesini belirler. Doğru kişileri istihdam etmek son derece önemli ama doğru kişiye doğru yatırımı yapmak da bir o kadar önemli” dedi.

Her Çalışana Yıl İçinde En Az 72 Saat Eğitim

Kalko, “Mektebim Akademi bünyesinde, güvenlik görevlisinden üst yöneticilere kadar Mektebim, bünyesinde görev yapan her çalışana ulaşmak üzere Yönetim Akademisi ve Öğretmen Akademisi yapısı oluşturuldu. Her bir çalışanın en az 72 saat eğitim alması öngörülüyor, bazı pozisyonlarda 164 saati aşkın yıllık eğitim planlanıyor. Öğretmen Akademisi, bireysel ve toplumsal sorumluluğunun farkında, yenilikçi, özgüven ve özsaygı sahibi, kişisel gelişimde sürekliliği önemseyen öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlayarak Mektebim’in hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla kuruldu. Öğretmen Akademisi’nde mevcut öğretmenlerimizin eğitim ihtiyacının analiz edilmesi ve bu ihtiyacın giderilmesi yönünde çalışmalar yapıyoruz, kuruma katılan öğretmenlerin Mektebim eğitim standartlarını gerçekleştirebileceği bilgileri edindirmeye yönelik, çalışmalar da eğitimlerle yapılacak. Ayrıca aday öğretmenlerin yetiştirilmesine yönelik eğitimler de dizayn edilmiş bulunuyor” dedi.

Bireysel kalitesine tutkun, mükemmeliyetçi,  doğru süreç yöneterek verimli sonuç almaya odaklı yöneticileri yetiştirmek amacıyla hizmet veren Yönetim Akademisi’nde ise mevcut yöneticilerin hizmet mükemmelliğini sağlaması amacıyla eğitim ihtiyacının analiz edilmesi ve bu ihtiyacın giderilmesi yönünde çalışmalar yapıldığı gibi, büyüyen bir organizasyon olan Mektebim’in yönetici ihtiyacını karşılamak üzere de çalışmalar başlatıldı. 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren Mektebim Akademi altında Ebeveyn Akademisi de yapılandırılacak.

Anahtar Kelimeler:
MektebimÜmit Kalko

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol