Silivri Facebook
banner88

Anne Çöp Toplarken Çocuğu Çuvalda Yaşıyor…

Anne Çöp Toplarken Çocuğu Çuvalda Yaşıyor…

Silivri’de tam bir aile dramı yaşanıyor…

Evde yatalak kocasına ve 3 çocuğuna bakmak için çöplerden kağıt toplayan Yonca Demir çaresizlikten çok zor yaşam sürdürüyor…

Evde bakacak kimsesi olmadığı için küçük çocuğunu çöp topladığı çuvalda yanında işe götüren Yonca Demir,” diğer çocuklarımdan birisi öğrenim bozukluğundan dolayı rehabilitasyon merkezinde eğitim alıyor. Konteyner bölgesinde 300 TL kira vererek oturuyoruz. Boğaz tokluğuna çalışıyoruz. Eşim bacağından vuruk, o da çalışmıyor. Hiçbir sosyal güvencemiz Yok! Kazandığım parayla kocama ilaç alıyorum. İki çocuğumu da okula gönderiyorum. Çok çaresizim, vatandaşların yardımını bekliyorum.” Diye konuştu.

Daha önce sokaklarda para isterken gördüğümüz Yonca Demir’i Silivri Kaymakamlığına yönlendirmiştik. Yardım aldın mı diye sorduğumuzda; hiçbir yardım vermediklerini söyledi.

Bu aile dramında en önemli sorun, çuvalda yaşayan küçük çocuğun her türlü mikrop ortamına açık olduğu ve mutlaka bu çuvaldan kurtarılması gerektiği.

Devletimiz güçlüdür… Bu haberimizden sonra mutlaka Kaymakamlık ve belediye araştırıp yardım elini uzatır. Olmazsa duyarlı vatandaşların devreye girmesi Yonca Demir’in en büyük dileği.

Regaip Kandili'nde; bu ailenin de sorunlarına çare bulacak duyarlı insanlarımızın olması en büyük tesellimiz ve görevimiz olmalı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol