Silivri Facebook
banner88

Ensar Evleri Sakinleri İsyanda…

Ensar Evleri Sakinleri İsyanda…

Silivri’nin hızla gelişen  yerleşim alanı Yenimahalle… Yeni siteler ve inşaatların yapıldığı bölgede resmi kurumların hazırlıksız ve plansızlığı vatandaşı çileden çıkardı.

Ensar Evleri sakinleri, yaptıkları tüm başvurularına rağmen çözüm bulunamayınca; son ümidimiz sizde, yetkililere sesimizi duyurursanız mutlaka bir çözüm bulunur diye Silivriliyiz.com internet gazetenize başvurdu.

Ensar Evleri’nde oturan bir vatandaş bakın neler diyor;” Belediyeye 2 defa başvurdum, Müftü bey de aradı. BİMER’e şikayet ettim. Fen İşleri Müdürü Mustafa beyle görüştük. Yolu asfaltlarken belediyenin kenara yığdığı stabilize asfalt parçalarını öylece bıraktılar. O kadar ısrarımıza rağmen ilgilenilmiyor. 2 sene oldu yine sonuç yok. Sokak lambaları yapılmadığından, karanlıkta işe gidip deliyoruz. Tam karşımıza belediye tarafından yığılan asfalt kırıkları iki üç kamyonla halledilecekken Mustafa bey bir kepçe yollayıp karşımızdaki tarlaya yaydırdı. Daha da kötü oldu. Rica ediyoruz, haber yaparsanız seviniriz.

EDİTÖR NOTU: Vatandaşın her zaman yanında olan Silivriliyiz.com, bu şikayetin haberini önce Silivri Kaymakamı Ali Partal’a, ulaşmasını sağlayacak. Silivri Belediyesi Fen İşleri’nden sorumlu başkan yardımcısı Hasan Solak için üç kamyon asfalt kırığının atılması hiç sorun olmaz. Mutlaka ilgilenecektir. Bedaş Silivri İşletme Müdürü Orkun bey, yatırım dairesi ile görüşmeli ve bir sonuç alınıncaya kadar vatandaşın derdine çare bulmalı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Engin Yurttas 6 yıl önce

Cihangir bey vatandasin sıkintilarina yardimci olmak isteyip,yaptığıniz bu haberden dolayi tarafiniza tesekkurlerimizi iletiyoruz.

Avatar
SİLİVRİLİ 6 yıl önce

DOĞRU BÖLGEMİZİN BÖYLE BİR PROBLEMİ VAR. SİLİVRİ BELEDİYESİ VE BEDAŞI GÖREVE DAVET EDİYORUZ.

Avatar
Silivrili 6 yıl önce

Cihangir bey vatandaslarin sikintilarini haber yaptiginiz icin tarafiniza tesekkur ediyoruz.Gercek habercilikte tam bu iste.Vatandasin sorunlarini dile getirmek.Surekli siyasileri takip etmek degil habercilik sadece.Sizi kutluyorum.

Avatar
Engin Yurttas 6 yıl önce

Cihangir bey belediye bu habere rağmen orada sıtabılizeyi kaldirmadi.Adamlarin hic bir şey umrunda değil.Kaymakama bu konuyu iletirseniz çok memnun oluruz.Saygılarımızla..