Silivri Facebook
banner88

Gürbüz Koca Silivri'den Gitti İspanya'da Yıldız Oldu... Özel Haber

 Gürbüz Koca Silivri'den Gitti İspanya'da Yıldız Oldu... Özel Haber

SİLİVRİ'NİN tanınmış ismi Gürbüz Koca, çocukluğu, gençliği, okul hayatından sonra, Park Otel altında bulunan iş yerini devretti... 6 yıl önce İspanya'ya daha sonrada Fransa Paris'e gitti.

Fransa'da büyük bir şirkette alan kontrol ve şantiye şefi olarak tüm Fransa'yı dolaştı ancak Gürbüz Koca'nın bir hayali vardı; aileden gelen Gastronomi uzmanlığı.

1 yıl Fransa'da kaldıktan sonra tekrar İspanya'ya döndü. Burada Girona lloret de mar kasabasında Avrupalı turistlerin yoğun olduğu, Türk ve İspanyol mutfağına sahip işletmede Türk mutfağının sorumluluğunu aldı. 8 ay sonra Madrid şehrinden yoğun davet aldı ve gastro uzmanı olarak geldiğinin ilk haftasında İspanya'da bulunan Türk Büyükelçiliği'nden gelen istek üzerine Büyükelçinin özel resepsiyonunda davet edildi. Ardından binlerce kişinin katıldığı organizasyonlar kendisine verilmeye başlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonu ve 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma töreni için yine Gürbüz Koca çağırıldı ve mükemmel organizasyonlara imza attı. Ağırladığı konuklar arasında Genel Kurmay Başkanı ve komutanlar da vardı.

20-24 Ocak tarihinde uluslar arası turizm fuarının organizasyonunu yaptı yine büyük takdir aldı. Turizm Bakanı'nı ağırladı. Namı İspanya'ya yayılınca Türk ve İspanyol mutfağı olan bir restoran açmak için kolları sıvadı. Önümüzdeki günlerde Francos Rodriguez Madrid İspanya'da "Keyif" isimli bir mekan açacak.

Gürbüz Koca, Türk mutfağının yanı sıra özel İspanyol mutfağını tatmak için yolu Madrid'den geçen herkese ev sahipliği yapmaktan çok mutlu olacağını dile getiriyor.

 







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol