Silivri Facebook
banner88

Kapalı Pazar Alanında Gerçekler…

Kapalı Pazar Alanında Gerçekler

Silivri Yenimahalle Abelia Prestij Konutları karşısında yapımı devam eden kapalı pazar yeri inşaatı ile ilgili vatandaşlardan gelen sorulara yanıt aramak üzere ihaleyi yapan Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne gittik…

Daha önce de yaptığımız haberde, 3.367.303.70 TL olarak açıklanan pazar yeri yapım bedelli projede iki adet bina görülmekteydi. Şu anda iki bina yerine tek bina yapıldı.

Vatandaşların bize sorduğu konuyu Silivri Fen İşleri Müdürü Mustafa Tuncay Durgut’a sorduk…

Cihangir Davutoğlu: “Kapalı Pazar alanının projesinde iki adet bina görülmesine rağmen tek bina yapıldığını gören vatandaşlar ihale rakamlarında değişiklik olup olmayacağını soruyor. Siz ne dersiniz?”

Mustafa Tuncay Durgut: “ Projede iki bina vardı ancak binaların vereceği hizmet tek bina ile yapılacak şekilde oldu. İhaleyi iş bitimine göre yaptığımız için, neler yapıldıysa ona göre ödeme gerçekleşecek. Yapılmayan işler ihale bedelinden düşülecek, fazla yapılan iş olursa ilave olacak. 4734 sayılı yasa ile % 20 arttırma yetkimiz var. Buna gerek olmayacağını tahmin ediyorum… Aslında önemli miktarda yapılan ekstra hafriyat çalışmasının da ücretini talep etmediler.” Dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol