Silivri Facebook
banner88

Kaymakam Ali Partal Silivri’ye Çok Şey Katacak…

Kaymakam Ali Partal Silivri’ye Çok Şey Katacak

Silivri’ye yeni atanan Kaymakam Ali Partal’ı Silivri’nin kare ası dört gazeteci hoş geldiniz, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu…

Gazetemistanbul Silivri Temsilcisi Fatma Sarıbıyık Yıldırım, Manşet Gazetesi ve Silivridehaber İnternet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Özgün Deniz Gündüz, Süpersilivri İnternet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cem Güner ve Silivriliyiz.com İnternet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cihangir Davutoğlu yaklaşık bir saat süren ziyarette, fikir teatisinde bulundu.

Silivri Kaymakamı Ali Partal, “üç gündür Silivri’yi geziyorum, daha beni tanıyan olmadığı için çok rahat dolaştım. Her zaman halkın içinde, onların sıkıntılarını dinleyen birisiyim. Silivri tam bir ilçe hüviyetini kaybetmemiş çok güzel bir yer. Daha önce Çanakkale Vali Yardımcısı görevinde bulunduğum 6 yıl içinde pek çok projelere imza attık. Silivri’de de devletin sıcak ama kararlı yüzünü göstereceğim.” Dedi.

Bir saatlik ziyaretimiz sırasında gazeteciler olarak bu sözlerine katıldık ve hem Silivri’ye gelen Kaymakamların hem de Silivri’nin şanslı olduğu izlenimini paylaştık.

Tekrar hayırlı olsun Kaymakam Ali Partal. 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol