Silivri Facebook
banner88

Küçük Kılıçlı Mahallesi’nden Bir İyi Bir Kötü Haber…

Küçük Kılıçlı Mahallesi’nden Bir İyi Bir Kötü Haber…

             İyi haberimizin kahramanı yine Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak… Küçük Kılıçlı 14 evler sitesi ana yoldan evlerine çamur içinde güçlükle giriş yapıyordu. Site Kurulu Başkanı Metin Ünal, Hasan Solak’a dertlerini anlattı. Bölgeyi yerinde kontrol eden Solak, kısa süre içinde yolun yapılmasını sağladı. Vatandaşlar da çamurdan kurtulmuş oldu…

             Kötü haber ise Küçük Kılıçlı’da ve ana yolu kullananlar artık isyan haline geldiler. Aylardır bitmez tükenmez, bir kazılan bir kapatılan ana yol yine kapatıldı. Diğer köy ve mahallelere giden vatandaşlar, köstebek yuvasına dönen ara bir yoldan geçmek durumunda bırakıldı. Kimse bu yola aracıyla girmek istemiyor.

            Ana yolda aylardır süren kazılıp açılan çalışmaları inceledik: Önce doğalgaz boruları için kazıldı ve kapatıldı, sonra İSKİ kanalizasyon çalışması için kazdı ve kapatıldı, şimdi yine İSKİ yağmur suyu için kazdı. YOL KAPATILDI. Artık hiçbir şey eskisi gibi değil vatandaş hakkını arıyor. Yeter! Diyor, Yeter! Aylardır süren çalışmalar bir an önce bitirilsin. Büyük Kılıçlı Mahallesi’ni örnek gösteriyor. Kazı için kurumlar aynı anda girdi ve kısa sürede tamamlandı, asfaltlandı. Küçük Kılıçlı’nın suçu ne?

            Vatandaşın isyanına kulak verin! Bitirin artık şu yolu…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol