Silivri Facebook
banner88

MİNİBÜS ESNAFLARI; ”Bu Yolları Bize Reva Görenleri Allah’a Havale Ediyoruz…”ÖZEL HABER

MİNİBÜS ESNAFLARI; ”Bu Yolları Bize Reva Görenleri Allah’a Havale Ediyoruz…”ÖZEL HABER

Silivri Parkköy, Bizimköy – Klasis arası sefer yapan minibüs esnafı, Silivriliyiz.com internet gazetenize yaptığı başvuruda Silivri’de çalıştıkları hatların yol durumunu anlattılar…

Bizimköy – Klasis hattında çalışan arkadaşları adına konuşan İsmail Çimen şikayetinde; “Bizler minibüs esnafıyız, bu rezilliği Temmuz ayından beri çekiyoruz. Baş vurmadığımız kurum kalmadı, bir tek olumlu veya olumsuz yanıt alamadık. Araçlarımızın devamlı tamirciye gitmesinden bıktık usandık. Yolların bozuk olması en çok bölgede oturanları etkiliyor. Yaşlı, hamile ve çocuklar bu yollarda yürümek zorunda kalıyor. Kimsede vicdan kalmadı mı? Her kurum kafasına göre kazıp bırakıyor! Parkköy’de kaldırım Yok! Çocuklar okula giderken yolda yürümek zorunda kalıyor. Biz sesimizi nasıl duyuracağız?” Diye soruyor.

EDİTÖR NOTU: Bu yollarda alt yapı kanal çalışmaları İSKİ Alt Yapı Yatırım Dairesi tarafından yapılıyor. Üç yıldır devam eden çalışmalarda yollar kazılıyor, üstü toprakla kapatılıp bırakılıyor. Çalışmadan önceki hale getirmeye mecbur olan kurumlar maalesef yeterli duyarlılığı göstermiyor. Taşeron firma görevlileri de vatandaşı düşünmüyor. Belediye kaldırımları yapmıyor. Siyasi partiler hangi yüzle oy istemeye gelecek, şuna inanıyorum ki mutlaka Allah’tan korkanlar en kısa zamanda bu yollara el atacaktır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
ZGC 6 yıl önce

İsmail Çimen vicdandan bahsedecek son kişidir. Onu Allah'a havale edenlere nasıl hesap verecek bakalım.

Avatar
silivrili 6 yıl önce

merak ediyorumda silivride 100 metre düzgün yol varmı acaba.... ayıp ayıp