Silivri Facebook
banner88

Pes Doğrusu! Siz Bu Sokakta Oturur musunuz? ÖZEL HABER

Pes Doğrusu! Siz Bu Sokakta Oturur musunuz?

Okuyucumuz yeter artık kimse ilgilenmiyor deyip Silivriliyiz.com internet gazetenize mesaj attı.

Okuyucumuzun mesajı: Merhaba sayın yönetici. Burası Silivri Selimpaşa mahallesi 3371. Sokak. Kapımızın önü Belediye bu çukuru kazıp gitti. Aylardır vaziyet bu. Belediyeye defalarca bildirdik. Araçlar yolda kalıyor. Yaya olarak bile evimize zor ulaşıyoruz. Bunu da paylaşırsanız seviniriz.

Bugün şikayet edilen Selimpaşa Araptepe mevkiine gittik. Bölge tam bir keşmekeş içinde, yol kenarları moloz dolu. Aksu sitesinden bir sakin “buraya belediyeden hiç kimse uğramaz, terk edilmiş bölge gibi. Kışın çöpümüzü bile almazlar ama yaz gelince 500 metre ileride bulunan villaların yanına 7-8 temizlik görevlisi gelir o kadar.” Dedi.

Gelelim 3371. Sokağa, aylar önce kazı yapılmış ve üstü öylesine kapatılmış. İSKİ Silivri Şube Müdürü Ruhi Şahin ile görüştük. Bölge sorumlusu ile görüştükten sonra İSKİ’nin o sokakta çalışma yapmadığı bilgisini iletti.

Sorun ortada, çözüm ise Selimpaşalı vatandaşı mağdur etmek istemeyen Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak’ta. Kazıyı kimin yaptığını, neden üstün körü kapatdığını ancak o bilir. Haberimize yanıt gelirse yayınlarız.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol