Silivri Facebook
banner88

Rıfat Kutlu Kime Teşekkür Etti?
 Rıfat Kutlu Kime Teşekkür Etti?

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı, İBB Meclis Üyesi, Silivri Belediyesi Meclis Üyesi ve gurup üyesi Rıfat Kutlu, Facebook hesabından paylaştığı bir yazı ile İBB Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü'ne teşekkür etti...

Silivri'ye İBB yatırım yapmıyor diyenlere ithaf olunur.

 

Rıfat Kutlu'nun paylaştığı yazı:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Ve Onarım Müdürlüğü 5. Bölge Ekiplerimizin Silivri İlçemizdeki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Daha önce kangrene dönmüş bir çok sorunu çözüme ulaştıran ekipler son olarakta Fenerköy-Kurfallı-Bekirli arasında ki asfaltlama çalışmalarına başladı.

Toplamda 12 km uzunluğundaki asfaltlama çalışmaları için 30.000 ton asfalt kullanılacak.

Yolların asfaltlamaya uygun hale getirilmesi için ıslah çalışmalarına start verildi. Aynı zamanda yol kenarı yağmur suyu kanal imalatıda başlamış oldu.

Islah çalışmalarının bitmesinin hemen ardından asfaltlama çalışmasına başlayacak olan 5. bölge ekipleri ve tüm çalışanlarına Silivrililer adına teşekkür ediyoruz.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
RESPECT 8 yıl önce

Tüm kanalların bağlı olduğu bir hükümet belediyeler vasıtası ile köylere yol yapıyor ama gel gör ki karayolları vasıtası ile ilçeler arası yollar perişan. Hiç gocunmam aksini idda edeni alır arabama B.Çekmeceden Çorlu'ya götürürüm. Berbat bir vaziyette. İnsana yakışır halde değil. Normalde ayık sürücü düz gider sarhoş zikzak çizer biz de tam tersi. Hükümet yol yapıyor diyenlere ithaf olunur.