Silivri Facebook
banner88

Şerefsizler Alışmayacağız Yılmayacağız… HABER -YORUM

Şerefsizler Alışmayacağız Yılmayacağız… HABER -YORUM

Bugün sabah saat 08.45’de Kayseri Erciyes Üniversitesi’nin giriş kapısında, içinde hafta sonu iznine çıkan komando tugayı askerleri olan otobüse bombalı araçla saldırı yapıldı… 13 askerimiz şehit oldu, 48 yaralımız var.

Bir kez daha dış güçlerin organize ettiği, taşeronların maşalık yaptığı saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyoruz. Teröristlerin tepelerine Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından indirilen bombalara karşı aciz kalan şerefsizler, ses getirip halkı sindirme politikası izlemektedir. Türkiye’nin PKK ve DEAŞ’a karşı kazandığı başarılı mücadeleden korkan haysiyet yoksunları, ülkede terör estirmek için son çırpınışlarını yapıyor…

Zap bölgesinde daha üç gün önce 4 üst düzey görevlisini ve 18 leş veren PKK ne yapacağını şaşırmış durumda. Fırat Kalkanı Operasyonu  kapsamında El Bab dış mahallerine kadar gelen Türk Ordusu için yapabilecek hiçbir alternatifleri kalmayanlar kudurmuş bir vaziyette terör estirmeye devam ediyor.

Bu terör hareketleri, vatandaşlarımız arasında büyük bir BİRLİK, BERABERLİK duygusu ortaya çıkarmakta ve asla teröre teslim olunmayacağını ortaya koymaktadır.

Dilimizden düşmeyen BİR ÖLÜR BİN GELİRİZ sözü gerçek bir slogan oldu. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

ALIŞMAYACAĞIZ-YILMAYACAĞIZ 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol