Silivri Facebook
banner88

Silivri AVM Bunlar Çözüm Değil... ÖZEL HABER

Silivri AVM Bunlar Çözüm Değil... ÖZEL HABER

Maxi Market isim hakkını alamayıp ismini Silivri AVM olarak değiştiren, Halk Bankası'na devri yapıldıktan sonra hiçbir tadilat ve onarım yapılmayan Silivri AVM, engelli otoparkına da çözüm bulamadı...

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak'ın engelli otoparklarının maviye boyattığı alanlar, yine engelsiz vatandaşlar tarafından işgal altında.

Yıllardır engelli otoparkları için verdiğimiz mücadele sadece Silivri AVM'de netice vermedi. Açılır kapanır akordeon sistemini önerdiğimiz bir AVM son derece başarılı şekilde engellilere hizmet verirken; Silivri AVM'nin çözüm diye yaptırdığı tabelalar da işe yaramıyor...

Duyarsız vatandaşların ısrarla giriş kapısına yakın olsun diye, engelli otoparkına araç koymaları engelli araç kullananları çileden çıkarıyor.

Silivri AVM Müdürü Mehmet Nergiz göreve geldiğinde ümitlenmiştik ancak bugüne kadar kalıcı çözüm bulamaması hanesine eksi olarak yazıldı.

Vatandaşlarımıza ve otopark güvenliklerine son bir bilgilendirme yapalım...

Plakalardan engelli işaretleri kaldırıldı ancak camın önünde engelli kartı olması gerekiyor. Duyarlı vatandaşlar artık 155 polis telefonunu aradığında ekipler engelsiz araçları çekiyor ve 184 TL ceza kesiyor ve bir müddet sonra kesilen cezalar adreslere gönderiliyor. 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol