Silivri Facebook
banner88

Silivriliyiz.com’un Yaptığı Büyük Araştırma Sonuç Verdi…

Silivriliyiz.com’un Yaptığı Büyük Araştırma Sonuç Verdi…

Silivri Devlet Hastanesi’ne giden engelli vatandaşlara “engelli heyet raporu” verilmesi için 2017 yılı dolu diye talepleri geri çevriliyordu…

Engelli heyet raporu alabilmek için çevre hastanelere müracaat edenlere de; ya uzun süreli tarih verildi ya da engellilere heyet raporu için kayıt açmıyoruz cevabı alındı…

Bu gelişmeleri yoğun şekilde Silivriliyiz.com İmtiyaz Sahibi Cihangir Davutoğlu’na ileten, engelli aileleri ve rehabilitasyon merkezlerinin çalışanları çözüm istedi.

Uygulamayı yakından takip ettiğimizde, İstanbul’da birçok hastanenin engelli heyet raporu için randevu vermedikleri, verenlerinde günde birkaç raporla geçiştirdikleri tespit edildi… Bunun en önemli nedeni engelli heyet raporlarından ücret alınmaması dolayısıyla hastane döner sermayelerine para girişi olmaması.

Yetkili makamlara sorunu ilettik ve en sonunda bugün olumlu bir sonuç aldık…

İl Sağlık Müdürlüğü bugün aldığı kararla; engelli heyet raporu için randevu vermeyen hastaneleri uyardı ayrıca yıllık 2.500 civarı engelliye heyet raporu veren Silivri Devlet Hastanesi, Silivri’de oturan engellilere yeni bir kontenjan açtı. Her gün saat 20.00’da internet üzerinden alınacak randevu ile ek olarak iki engelliye daha heyet raporu verilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol