Silivri Facebook
banner88

SON DAKİKA. Özcan Işıklar Yel Değirmenini Kontrole Geldi… ÖZEL HABER

SON DAKİKA. Özcan Işıklar Yel Değirmenini Kontrole Geldi… ÖZEL HABER

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, vatandaşlar tarafından “yel değirmeni” olarak isim takılan Yenimahalle Pazar yerine gelerek son durumu kontrol etti…

Yenimahalle Pazar yeri 3.367.303.70 TL sözleşme bedeliyle, teslim tarihi olan 01.08.2016 tarihinde bitirilmesine rağmen, bugüne kadar geçen 16 ayda Pazar yeri teslim alınmadı ve açılamadı. Özcan Işıklar’ın son kontrollerini yapmak için geldiği Pazar yerine Silivri Belediyesi Zabıta Müdürü Selçuk Efe ve Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Durgut eşlik etti.

Daha Pazar yeri açılmadan rüzgarı kessin diye konulan reklam panolarının baştaki ve sondaki levhaları henüz kuvvetli rüzgarlar olmamasına rağmen yamuldu. Yamulan panoların başına gelen Işıklar, uzun süre panolara bakarak düşündü kaldı. Pazar esnafının kuracağı tezgahların uç kısımları geçişleri daraltacağını gören Işıklar, yapılan ölçümlerin ardından tekrar düşünmeye daldı.

Bölgenin kışın sert rüzgarlar alması, kar ve tipide hem pazarcı esnafını hem de vatandaşları zor duruma sokacağı, burada gerçek bir kapalı Pazar yeri yapılsaydı çok yararlı olurdu diyen vatandaşlar, olsa olsa burada yel değirmeni olurdu diye konuşuyorlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol