Silivri Facebook
banner88

Suiistimal Yapan ve Vatandaşa Kötü Davranan Kapının Önüne Konuyor… ÖZEL HABER

Suiistimal Yapan ve Vatandaşa Kötü Davranan Kapının Önüne Konuyor… ÖZEL HABER

İBB, Mezarlıklar Müdürlüklerinde yaptığı devrim niteliğindeki çalışmalarını yerinde görmek için Silivri Yeni Mezarlık Müdürü Yavuz Çaylak’ı ziyaret ettik…

Yavuz Çaylak;” bir cenazemiz olduğunda kendi yakınımız vefat etmiş gibi davranırız. Acılı ailelere her konuda yardımcı olup tüm kolaylıklar sağlanıyor. Cenaze sahibi yeni binamızda açtığımız vezneye sadece 200 Tl makbuz karşılığı ödeme yapar, başka hiçbir ücret alınmaz. Cenaze araç hizmetlerimiz, Türkiye'nin her yerine ücretsiz nakil ve cenaze yakınları için yine ücretsiz Otobüs tahsis ediyoruz. Kefen dahil yapılan işlemlerden para talep edilmiyor.”

Yaklaşık bir buçuk yıl önce açılan yeni binayı, Silivri ve Çatalca’dan sorumlu Müdür Yavuz Çaylak, her odayı tek tek gezdirdi… Cenaze yakınları için geniş bir dinlenme salonu bulunuyor. Daha önce camilerde yapılan yıkama işleri soğuk hava ortamında aynı anda 10 cenaze yıkanabiliyor. Silivri ve Çatalca’da toplam 100 kişi çalışıyor.

Mezarlıklar müdürlüğünde öyle bir disiplin var ki, iki konuda yanlış yapanın işine son veriliyor.

Birincisi cenaze yakınlarından para almak…

İkincisi Cenaze yakınlarına kötü söz veya davranışta bulunmak.

Mükemmel organize olmuş bir kurum olarak ortaya çıkan Silivri Mezarlıklar Müdürlüğü Müdürü Yavuz Çaylak’ın şahsında İ.B.B’yi ve tüm çalışanlarını kutluyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol