Silivri Facebook
banner88

Uğur Mumcu Meydanı’nda Esnaf Perişan Oldu… ÖZEL HABER

Uğur Mumcu Meydanı’nda Esnaf Perişan Oldu… ÖZEL HABER

Silivri Uğur Mumcu Meydanı, Ali Çetinkaya Caddesi’nde 5 gündür devam eden yol çalışması, esnafın işlerinin bozulmasına yol açtı…

Otopark olmadığından, çevrede de araç koyacak yer bulunmadığından meydana az sayıda kişi gelebiliyor. Özellikle restoranlar bu çalışmadan dolayı iş yapamaz duruma geldi. Görüştüğümüz bazı esnaflar işlerinin yarı yarıya düştüğünü söyledi. Yol çalışması en az 10 gün daha devam edecek.

Bu yolun asfalt olması istendiğinde Özcan Işıklar; “asfalt kanserojen madde ihtiva ettiğinden taş döşeyeceğiz, bu taşlar ömürlük olacak.” Dedi. Peşinden gitti KİPA köprüsünün üstünü asfalt yaptı. Hani kanserojen etki yapıyordu?

Ali Çetinkaya Caddesi’ni taş yaptıktan kısa süre sonra göçükler başladı. Bu göçen yerlere yağmurlu günlerde sular doldu, araçlar yaya yolundan geçen vatandaşları suladı. Yaz aylarında toz toprak ortalığa yayıldı. Özellikle bayanlar karşıya geçerken topuklu ayakkabılarından dolayı çok zorluk çektiklerinden şikayetçi oldu.

Hatalı taş uygulamasından dolayı kısa sürede değişikliğe gidilen bu yolda, yeni taşların ne kadar dayanacağı merak konusu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
salih demirel 6 yıl önce

yağışlı havalar da araçların nasıl duracağını hesapladılar mı ? acaba araçlar kayacak ve kazalara sebeb olacak prestijli yolların prestiji bitti şimdi ki yolların adı ne olacak merak konusu