Silivri Facebook
banner88

Ümit Kalko Silivri'de Öğrencileri İle Buluşuyor...

Türkiye çapında 204 okul ve 61 kampüsü ile hizmet veren Mektebim Okulları Kurucu Başkanı Ümit Kalko, yarın 08.02.2018 Perşembe günü saat 13.00’da Silivri’de öğrencileri ile bir araya geliyor…

M-Lead Girişimcilik Seminerine katılacak olan Ümit Kalko için Silivri Mektebim Okulları’nın ayrı bir önemi bulunuyor. İlk Mektebim Okulunu Silivri’de açan Ümit Kalko kısa sürede Türkiye’de 204 okul ve 61 kampüse ulaştı. Halen yeni okul projeleri son hızla devam ediyor.

M-LEAD GİRİŞİMCİLİK MODELİ NEDİR?

 M-Lead eğitim modeli Türkiye’de en hızlı büyüyen eğitim kurumlarından biri olan k-12 eğitimi sağlayıcısı Mektebim Okulları tarafından geliştirilmiştir.  Mektebim okulları sektörde daha önce görülmemiş bir büyüme göstermiştir. Başarısı eğitime yenilikçi yaklaşımı ve eğitimde kaliteye verdiği yüksek değerden gelmektedir. M-Lead programı kapsamında, Mektebim lise öğrencilerine (14 – 17 yaş aralığından) gelecekteki kariyer ve iş hayatlarına hazırlayan çok sayıda işletme dersleri, toplumsal duyarlılık projeleri, endüstri deneyimleri ve kariyer fırsatları sunuyor.  M-Lead işletme odaklı bir model değildir, iş hayatında gerekli olan becerileri edinlemlerini sağlarken, öğrencileri izlemek istedikleri kariyer yollarına hazırlayan bir modeldir. M-Lead modelinin birbiriyle ilişkili 6 bileşeni tamamladıktan sonra  öğrenciler ulusal ve uluslararası akreditasyonla ve aynı zamanda kariyer fırsatları ve küresel çevreyle birlikte gerçek dünyaya hazır hale gelirler. Modelin her bir bileşeni öğrencilerin modeli tamamlamasında önemli bir rol oynar.

M-LEAD BİLEŞENLERİ
 

 Endüstri Stajerliği
 

 Akademik
 

 Toplumsal Duyarlılık Projeleri
 

 Öğrenci Konseyleri

 Global Projeler

 Mezuniyet
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol