Silivri Facebook
banner88

Vah Vah Vah! Lions Çay Bahçesinde Vicdansızlık Yaşanıyor…

Vah Vah Vah! Lions Çay Bahçesinde Vicdansızlık Yaşanıyor

03.11.2016 tarihinde Silivri Belediyesi Encümen kararıyla kapatılan Lions Çay Bahçesi kapatıldıktan sonra engelli aileleri perişan oldu…

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 09 Aralık Cuma günü belediye meclisinde yaptığı konuşmada kapatılan Lions çay bahçesini EYKOM olarak hemen açılacağını ve engelli ailelerinin mağdur edilmeyeceğini açıklamıştı.

Aradan iki ay geçti ancak Lions Esen İbak okulunda eğitim gören çocuklarını bekleyen engelli aileleri perişan oldu. Çay bahçesinde sıcak bir ortamda çocuklarını bekleyen aileler iki aydır kapalı olan Lions çay bahçesinden faydalanamıyor.

Işıklar mecliste yaptığı konuşmada; “ kapatılma gerekçesi olarak, çay bahçesinde düğün nişan yapıldığını, alkol alındığını” söylemişti. Beş yıl önce aylık 7 bin TL’ye ihaleden alan işletmecinin bu uygulamaları yaptığı tarafımızdan da teyit edilmişti. Kirasını ödemekte zorlanan bu işletmeciden sonra gelen işletmeci düğün, nişan yapılır tabelasını kaldırmış, amacına uygun çalışma yapıyordu.

Kapatılma kararını ruhsatsız olmasına bağlayan Işıklar, buraya ruhsat verilmesinin de söz konusu olmadığını belirtmişti.

Şimdi soruyoruz…

EYKOM binasının ruhsatı var mı?

Lions çay bahçesini EYKOM işletirse ruhsatı olacak mı?

Engelli ailelerini sokakta bırakmak hangi vicdana sığar?

Soğuk kış günlerinde, karda yağmurda titreyen ailelere kim sahip çıkacak? 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
ismail 7 yıl önce

Şimdi benim merakım şu.. Belediye mafyacılık mı yapıyor. Daha düne kadar iş yapmayan leon son birkaç yılda iş yapar hale gelince neden el atıldı. Kimlere peşkeş çekildi kimlerin ekmeğine yağ sürüldü... Ama lafa gelince En büyük hırsız AKP. Hey yavrum heyy, tarih yazıyor bunları yıllarca bitmeyen katlı otoparkı hep proje var ama hiçbir icraat yok. Anca laf var. mazlumlara gelince icraatin kralı var.