Silivri Facebook
banner88

Berker Esen Yine Yeniden Başkan Seçildi…

Berker Esen Yine Yeniden Başkan Seçildi…

CHP Silivri Gençlik Kolları görevini başarıyla yürüten Berker Esen, yapılan seçim sonunda tekrar başkan seçildi…

Berker Esen sosyal medya üzerinden şu açıklamayı yaptı Bugün Gençlik Kollarımızın 3. Olağan kongresini parti binamızda gerçekleştirdik. Beni bir dönem daha bu onurlu göreve layık gören örgütüme çok teşekkür ederim.

2019 gibi çok önemli bir yıla adım adım giderken görev yükümüzün öneminin farkındayız. Ülkemizde özellikle biz gençler üzerindeki baskı her geçen gün daha da artmakta. Bizleri işsizlikle, zorbayla, adaletsizlikle terbiye etmeye kalksalarda biz CHP’ye gönül vermiş gençler olarak haksızlığa karşı sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz. Eşit şartlarda mücadele etmediğimizin farkındayız ama bunu bahane edip asla mücadelemizden taviz vermeyeceğiz. Her ne şartlarda olursa olsun ülkemizi ve partimizi hak ettiği yere kavuşturmanın, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün izinde; ona layık gençler olmanın davasını vereceğimizi unutmayacağız.

Kongremize Divan Başkanlığı yapan önceki dönem İstanbul Gençlik Kolları Başkanımız, abimiz Tarkan ELLERGEZEN’e, Divana İkinci Başkanlık eden kardeşim Rıza Can ÖZDEMİR’e, Divana yazmanlık yapan kardeşim, yoldaşım Murat BERK’e çok teşekkür ederim. İşinden, gününden zaman ayırıp parti binamıza gelerek kongremizde oy kullanan tüm genç yoldaşlarıma çok teşekkür ederim. Her zaman desteklerini bizden esirgemeyen, yanımızda olan İlçe Başkanım Suna GÖÇENGİL ve yönetimine, Belediye Başkanım Özcan IŞIKLAR ve Meclis üyelerine, Kadın Kolları Başkanım Elif YILMAZER ve yönetimine, parti emektarlarımıza her birine ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

Yereldeki iktidarımızı genele taşıyacağımız günlere olan inancımla tebrik için arayan, mesaj atan herkese çok teşekkür ederim. Sağolun varolun Açıklama: https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f4c/1/16/1f642.png:)

:

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol